美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
番梗工
Greg不停被人帶上賊船

對Shiv真係唔知可以講嘅乜
Roman跟Gerri係利益同情感關係

Shiv由參議員助理到宜家做Logan代理人
次次都係獅子開大口
跟住人哋係咁爾hea 9佢 佢就當真
本身Tom + Shiv兩邊站位跟本冇得輸

Shiv都係跟喺Logan身邊好啲
起碼佢有機會真係學下點樣做人做事
二來又唔會喺Kendall嗰邊搞搞陣
euphoria S2果陣你就會自動得閒返
時間太少
Yes
我諗住預佢1月播,考埋試到時一炮過睇
今日都又見到有消息話出年播
睇怕都1月2月冇走雞
期待你睇完有咩反應
真係唔識欣賞睇完係零感動同覺得成件事好傻
有Greg做刷鞋跟班真係會好快自我膨漲,跟邊個陀衰邊個
same succession出咗就得閒
主要係Tom太市儈害咗全家都唔知

佢以為俾少少甜頭Greg就可以俾佢過嚟自己度建立自己勢力

點知Greg跟本係表面做醜人背後刀鳩你嘅人嚟
同Roy嘅分別只係Greg接受到做醜人

而且Greg背後老爺、Logan、Kendall三隻stakeholder都有勾連先好嘢
如果Succession今季集集都係咁玩法,我個腦應該好快爆

今集睇到Kendall真係似唔知自己做梗d乜

Team Kendall危了
今集堆兄弟姊妹閒話家常咁勾心鬥角精彩到

剩係Roman Shiv炸 Connor負責搞笑
一兩個鐘內參與討論
不過jeremy strong真人好似幾難頂, 拍野個陣, 又係跟daniel day lewis method acting
Brian Cox早排有話佢幾difficult
kendall真係好唔惦喎....
見到shiv咁vulnerable好撚爽
Gerri今次仆街
呢兩集啲張力真係不得了
siblings坐底講數傾足成集咁滯
好少有劇成班角色可以互訴心聲攤牌咁爽
散band果場戲
最記得喺shiv婚宴係度問人覺得佢地幾時離婚嗰度笑撚死我

生得出3件都係極品嘅仔女再加上logan後天培育

情婦嗰part已經冇乜印象幾時提過

alexander skarsgard唔知佢個角色係點呢 講到好似對佢地場civil war好大影響咁
都估到logan係呢個時間叫佢接手肯定係擺佢上枱
冇諗過ro ro今次咁醒,事先提佢組織個executive committee,可以拖晒啲人落水唔使自己食晒 唔知Gerri最後有冇聽佢講
ro ro聞到有燶味最尾見佢個樣都feel都有不祥預感
gerri呢獲真係已成condom
威左一集都未有gerri bb唔好死呀
https://twitter.com/sinnamonrolled/status/1452468877078634500
覺得佢正常過marcia
marcia今集勁奸 ..根本logan都比佢食住上佢先係黑幕大贏家
s2 rhea出場果排提得明顯啲果陣佢地驚logan同rhea有路

好型呀佢
logan佢地可能要搵返啲有錢佬注資幫拖
佢就係果個有錢佬但佢應該係想吞左waystar
見到個個離棄佢又諗起s1 vote of no con果次
重要關頭佢都會搵返tom傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞