美劇集中討論區(56) Succession S3 | Maid | You S3 | WWDITS S3

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
已經準備好
我仲係睇緊barefoot billy之後果集 停留ing
暫時對佢老母有d又愛又恨
如果真係要追埋落去 我都係為左佢先睇

S2睇返都好回味
有冇人睇Acapulco
偷雞睇左少少clip已經笑死
我都睇哂兩套
上年今際出果日睇咗一集就棄咗
之後追埋魷魚 中間係幾好睇嘅
然後忍唔住又睇埋今際
最尾幾集睇到火滾

今晚Succession
C打會唔會開S3 po
新intro
Succession: Opening Credits and Theme Song (Season 3) | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=G29EyeGzm9w

Succession: Season 3 | The Weeks Ahead | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=Q2vuZQJNVl8
alice果套一開始似一般電視劇 cheap cheap地冇乜興趣繼續睇
魷魚開頭感覺特別啲 起碼啲game都令人睇得幾肉緊
雖然整體成個故仔都唔係話好高質但覺得吸引力係有
同埋班主角做得幾好

我以為呢度已經係succession post
一開頭剪得太碎 睇睇下又ok 做得幾dramatic
唔太鐘意佢加d政治正確嘅嘢(好彩佔少部份) 寧願佢focus番件事

值得睇嘅 睇下美國鴉片藥物的上癮史
D 也鬼痛症協會全部都係間普渡藥廠泵水贊助係咁sell oxycontin

果陣FDA個officer批左個新Label話隻藥唔會上癮 但原來冇做研究就批左了
個officer唔夠兩年 就跳槽過間藥廠做

睇左3集 覺得好痴線

P.S.: HBO 有套doc叫 The crime of century
都係講oxycontin呢壇嘢
u wanna suck my dick?
睇左jess幫kendall擋電話果part
你呢幕我都啱啱見到圖
幾時先等到返去睇唔想喺公司睇
netflix接
不過真係拍得唔好,好悶
估唔到FX都會中伏
今晚只有一個活動
想問一下人係冇hbo max既地區有咩辦法可以睇到succession?
hbo go
開頭幾集覺得幾吸引
不過之後d劇情都冇乜進展過
依家連355都煩膠化埋咁滯

fx都幾絕咁快斬

有時間開黎望下先
外國勁多呢d真人真事好荒謬痴線
但事實又真係咁發生過
外國票房街已仆
d casting真係好唔掂
除左355 每一個角色都有煩膠feel

希望netflix會接,Netflix好似都無乜依類劇
Why?
Btw我見香港都唔係好多戲院上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞