有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
係,明顯lost control , 冇周輝stop佢我諗會好恐怖
浩民自己想u turn先
唔係普賢主動flirt浩民令佢想u turn
普賢動搖係浩民u turn先造成
浩民如果堅持用番原本同普賢劃清界線既態度
普賢唔會咁亂架wor

12集浩民普賢單獨對話
係浩民自己話佢會盡全力去了解自己個心意
然後約普賢出去
所以我唔太明點解會覺得係普賢俾signal佢去馬..
我都睇唔到普賢一定要拒絕浩民既原因
正如浩民本身都話同普賢好少獨處時間
[/member]
你真係覺得有分別?
其實答9:1會好過7:1:1:1
因為係浩民立場上 想復合之後做左咁多既野 係普賢心目中既地位同乜都冇做既尚宇 正權一樣 會顯得浩民柒多好
whatever啦 反正普賢講個句最主要既目的係為左浩民死心
岩啊答左7:1:1:1 已經大巴大巴車落去落佢面啦
後面個題pass唔pass都已經唔重要
At least 浩民同ex date拒絕普賢個陣係1on1情況下講
而家係比普賢當眾處刑

當然浩民u turn 我唔知係咪劇本啦
我諗起一張圖
唔係呀
本身係普賢分手後3個月
一D事都冇 同朋友吃喝玩樂
浩民話自己果3個月捱得好辛苦

上節目普賢見番浩民當佢透明開始傷心
浩民進入好番狀態
咖啡店對話之後
普賢開始Move on
係黎到濟洲島浩民想復合

張圖入面男女調轉番先係普賢浩民個心路歷程
我真係好想揾到可以合理解釋普賢行為嘅假設,無意引戰
如果真係咁呢個女人真係好仆街
咁如果係咁 普賢好似move on得仲快過浩民喎? (呢個節目錄得2個禮拜)
上面巴打有張圖提番起 普賢一直以為唔算分手只係鬧交
所以無喊無鬧仲玩得好開心
當知真係分手就爆喊左2日番左屋企休息
個下浩民都崩埋大喊(觀眾角度)
跟住剩低個1個禮拜多d普賢已經move on左
只可以話....
女人要move on係可以好快
另一個重點係同周輝講:有十次都唔撚會同你去
咁樣唔係符合浩民支持者既立場咩?
就係普賢可以令浩民死左條心
佢揀問民在都係俾緊拒絕signal浩民

我有見到另一個觀眾執著既點係
浩民為左普賢上呢個節目 番放工要4個鐘出入
參加節目對佢冇幫助 係要幫普賢上節目拎曝光度
所以好同情浩民 我認同浩民係接近100分既男友同ex (唔計食煙)

但如果用呢樣野去要求普賢要復合 係一種情感勒索
因為呢度個assumption好似係普賢強逼浩民上節目咁
而呢層我地冇人verify到
普賢自尊心強大家都無異議
普賢個三個月冇唔開心過
普賢係今集得到民在肯定後,面對惠仁同coco嘅示好,表現出宣示主權嘅態度
呢三點我覺得算係事實,其它都仲係假設,所以我諗緊仲有冇其它解釋。
畢竟普賢比大家印象唔差
我諗我地唔會有verify到嘅可能
你講得啱,係由浩民bias角度出發嘅合理解釋。
所以想知另一個由普賢bias角度出發嘅合理解釋
都係果句啦 move on快都有錯咩?
咁幾耐先係合理?

直到去濟洲島之前既發展係
浩民咖啡店已經企硬落閘
普賢完全死心
浩民亦一直冇sd短訊俾普賢
除左普賢番屋日企個日 同之後唔記得左好似sd過total 2次短訊
而浩民中間自己都同唔同女仔約會

普賢有民在一路關心普賢同佢吃喝玩樂
咁move on唔係好理所當然
想問下覺得普賢俾signal/flirt浩民係邊幾part?
我諗緊我係咪miss jor
估計最明顯係12集
所以班人比較大反應,畢竟係隔一日嘅事
另外有個tmi 上呢類素人戀綜 出演費都好高下
heart signal 1朱元話佢出演費有1500萬韓幣
我諗之後既節目應該咁上下價錢 or更高
包埋俾網民屌嘅費用
普賢講在意浩民同30秒眼神交換果part?
雖然我唔太覺呢2句好flirt
惠善敏英先真心flirt

anyway當普賢講呢2句真係flirt緊浩民
普賢對浩民個心意只係細左但唔係冇哂
約會都只不過係俾個機會大家相處下
唔代表而家同你復合
敏英正權date完戴住戒指就真係俾假希望啦

戀綜入面既約會都係了解對方既機會
同埋睇親戀綜都唔會直接拒絕約會
有d係節目規定 更大原因係韓國人不嬲唔會咁直接
利申番其實我係tacoco派
雖然冇可能
無話岩定錯 只係感嘆可以咁快move on到姐
都係個句啦
普賢12集同13上半個反差太大 唔係好接受到
加上觀眾角度見到浩民挨牆喊 同理心覺得佢有d慘
始終唔開心左3個月+爆喊1日 同 爆喊左2日即刻move on
呢個對比太大
以上都只係個人感受 畢竟我都想過佢地復合
而家不了 無一pair係令人期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞