有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
其實錯咗timing冇復合都係好事嚟
最錯係散咗咁短時間就上節目
浩民一開始推開普玹都唔係因為真係擺低咗唔再鍾意普玹
而係因為理智上知道啲問題解決唔到
就算復合都行唔得耐
絕情啲迫大家放低先係最好
不過後尾放假要親眼望住普玹同珉在越走越近先發現自己接受唔到
搞到最後做嘅嘢全部感情>>>理智
講真如果畀佢哋一齊返都唔會同之前有幾大分別

Btw大家都唔好對浩民太harsh啦
過晒熱戀期仲放工咁攰都幫普玹搞YouTube
係好仔嚟嘅
其實佢入住初期要迫自己推開愛嘅人咪一樣難受
唔係幫普玹擺人氣佢根本唔洗出演
點解中字得2個鐘嘅
同意 即使再復合亦未必係好事
浩民當下接受唔到普賢比人追走先感情大過理智
回歸返現實 問題仍然好難解決
希望浩民普賢兩個之後都可以搵到幸福
絲打你講得真係好好
可惜好多人都係成日對人唔對事
自己講完「不要為小事付諸意義」去傷害普賢
轉頭連開車門咁小嘅事都攞嚟講
你都識屌開車門係小事啦
咁點解唔肯幫女朋友? 你答唔答到?
唔知普賢見浩民幫一個陌生人開車門有咩感受呢

浩民自私斤斤計較
係大量韓國台灣大陸觀眾都有嘅評價
唔係我一個人ff
事實就係佢嘅言行俾我咁嘅感覺
人哋嘅評價就唔算數,你嘅先係真理?

你亦唔需要淨係用「開車門」嚟打稻草人
講緊浩民每一集都有自私同斤斤計較嘅表現
你自己睇唔到,唔代表人哋睇唔到

浩民一直0票
慧仁同佢約會完直頭俾短信正權,面都唔俾
咁多個女嘉賓同佢約會完都迅速逃離
難怪浩民派咁嬲啦
我係韓國睇都係得兩個鐘~
一個人嘅性格本質唔係喺行為睇到?
就算節目係剪輯出嚟,都會顯示到嘉賓一部分嘅性格
觀眾評價佢哋行為有咩問題?大家都係以事論事
係你一嚟就勁激動講晒粗口喎

浩民點樣照顧普賢我真係唔知喎
連普賢本人都唔知,唔通你咁勁feel到?
你自己數下最後一集普賢翻咗幾多個白眼啦

咁都唔叫自私?請問點先叫自私?
話浩民自私就係觀眾ff
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞