有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
睇完 覺得所有人都好唔適合復合
前半段普賢逼浩民話個願望比佢知 真係無考慮浩民嘅感受 永遠提「我明㗎..但係傷害左我點點點」但係後面睇番又覺得浩民又係成日執著於以前三年半嘅回憶 睇唔出有改變 因為夠真實 所以我先想睇落去 兩方都係普通人 都有缺點
加多句 比人鬧我都係想講 惠仁同coco真係好啱珉在 人生就是timing啊
聽到浩民個願望我同普玹一樣反應
我成集都冇乜留意普玹 反而浩民嘅說話令我好sad
明 自問一路企喺浩民個立場 後半段簡直不堪入目 有種恨鐵不成鋼嘅感覺 佢真係太逼切太絕望 已經癲左
佢講啲野係聽到好心痛 但唔知點解冇左頭幾集會一齊喊嘅感覺 可能睇多左 覺得佢講啲野有時似心底話 有時好似係講經咁 咩會對普玹好啲 好過以前
我都覺佢後尾鑽咗牛角尖
同感!!!!頭幾集我都跟住喊 但係今集一路睇一路想佢哋理智啲 好好分手
估唔到個願望會咁chur突如其來嘅skinship
但真係feel到佢好急 好想兩日內可以改變個局面 但有啲說話我覺得佢迫到普玹好盡
唔知有冇後悔上左節目
不聞不問都可以比時間慢慢沖淡
一見返就轉入左個輪迴
「分手之後才知道我是那麼的愛你」
「那才是愛情,我第一次這麼愛過人」

有經歷過嘅無理由會唔理解
Same!
之前一直好buy浩民好想佢地復合,覺得起碼試多次無悔
雖然明點解佢依家咁迫切,但真係太卑微啦
放過大家,下一個會更好 (但都唔想普賢揀民在)
其實到今集我都仲係覺得浩民呢種感覺都係因為放假 好多時間留意到對方先咁在意

不論普玹係咪小公主啦 浩民返返去正常生活可能都係冇心力去照顧呢段感情

咁不如趁而家好好咁整理好分手 唔好再因為啲咩回憶要係返埋一齊 對大家都唔好
tacoco每次date畫面都好靚 勁有feel可惜一切都太遲

預告既coco
真心覺得對新加入嗰pair真係好唔公平
唔會,周輝會話”敏英依家坐喺我隔離,最後贏嘅都係我
其實D-DAY最終選擇真係唔代表啲乜 (參考以前咁多季既HS)
浩民如果真心想挽回既話 節目結束左之後其實都一樣可以繼續去追返普賢
上集又好 今集又好 見到浩民越心急 每步棋只會越行越錯既感覺
浩民都係搵個第二個算啦 越挽回只會令自己變得更加難睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞