有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
都係覺得睇個綜藝唔洗起哂鋼咁姐
無睇上個po唔知之前講過咩
自問唔係浩民粉 只係比較關注佢同普賢點發展
去到後尾見佢chur住普賢直頭有啲反感
可能我無好投入睇啦 無你對浩民有咁深了解
只不過我認為浩民唔係你講到咁一文不值姐
同埋都無必要為左一個你唔會識到既人咁嬲
我明你意思啊絲打,大家都係睇電視娛樂下
我睇呢個節目係因為Simon D,根住就為咗追珉在同coco,算唔上鍾意普賢
亦唔係我嬲,而係某啲會員激動先啫
我認得上個po呢班會員逐個嘉賓鬧
敏英死八婆賤格,普賢小公主,珉在大男人乜乜柒柒
到有人批評浩民兩句就跳晒腳,道德撚上身咁
雖然我唔認同大家睇綜藝睇得咁認真,尤其係咁叻惡剪嘅韓綜
但好認同你呢句
根本屌過正權敏英普賢周輝嘅都冇資格屌絲打你
講真 睇完想屌咪屌 唔想屌咪是撚但由其他人屌
依家又唔係走去班出演者sns或者韓國論壇公開屌
都係喺少眾登圍吓爐
大家睇綜藝勿認真時,記得睇連登都勿認真
咁嘅post都有交嗌

換乘連登
可能佢地個ex似足浩民, 所以咁大反應
我都奇怪過左幾日都咁多人討論(但其實最尾一集都塵埃落定, 冇乜爆炸消息), 一入來原來係度開片
完全feel到個種情感轉移激動到
真 大把人生活中都遇到賤男架啦分分鐘仲衰過浩民朱輝十幾倍 真心唔覺得浩民衰到要比人咁鬧法
身邊大把fd d ex仲難頂
睇到第11定12
普賢 惠善 coco 好靚女
開頭嗰幾集集喊 有小小代入咗
但我支持全部唔復合 我覺得同新仔一齊點都開心過ex
當時散得就有問題
其實啲人都係上去拎下知名度
呢到無啱咪出面識
castlebeat 你真係好激動 feel 到你對浩民好不滿 , 一有人讚浩民下邊comment一定有你,老老實實, 個post 好多comment得一個負評係咪你㩒㗎啫
依家笑多咗,幾好, 祝福你同珉在
feel到你好鍾意浩民,好似接受唔到人哋批評佢咁
但又一邊鬧其他嘉賓
除咗浩民之外,全部嘉賓都收穫人氣
韓國簡直鬧爆浩民,難怪你只能喺連登表白啦
用咗幾晚時間睇哂
浩民100%好男人
同普賢散都只係大家步伐已經唔同
普賢屋企有啲家底 住漢南洞
要既係生活
浩民屋企冇錢 好辛苦入咗三星旗下既公司做
要既係生存
每日做社畜 收工想休息下
但結果要陪普賢整唔同既嘢
久而久之身心都會好攰
如果佢有MJ咁既家底
寵溺程度仲屈過MJ
浩民明顯係因為社畜忙到仆街 睇佢連放假都要傾公事就知
根本就冇時間 甚至係唔記得啲承諾
所以浩民好男人嚟既
但再唔適合同普賢一齊
因為佢地個問題唔會短時間內解決到
而且浩民專心事業一段時間係好事嚟
一嚟比自己放低上一段感情
二嚟等事業穩定落嚟 再開展新戀情 下一任會幸福好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞