有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
如果用廣東話朗讀一次真係
我一定覺得條仔係咪傻撚左
我覺得尚宇對住慧仁好似特別溫柔咁
我都覺
同埋慧仁喊果度 佢訪問果度都似想幫慧仁出返句聲
今日ex約會果度又眼濕濕 真情流露
我覺得佢係想confirm 嗱珉在你係咪真係冇對其他人有想法,如果係我就真係放低浩民㗎啦
浩民真係太遲啦。。。
我都覺 真係confirm自己機會率有幾大
復合黨睇嚟可以收皮
Agger 呢兩對感覺復合會有好多新嘅空間
周敏就九成會復合但99%會再散
佢兩個真係好襯
尚宇似年上多過年下
周輝對唔涉及敏英嘅嘢係好正常
一關敏英事就癲咗咁 變咗偏執控制狂
同敏英兩個一齊好啦
尚宇好成熟
所以話,一日唔飲醉一日都唔知你班友內心有幾變態
復合黨轉咗做55同tacoco
珉在s咪再追個港女 追翻coco好冇
我覺得真係唔開彈幕好過開 開完好影響獨立思考
今集睇嗰時成日俾彈幕影響 搞到好似10個參加者都賤男臭西咁
坦白講 雖然我覺得周輝控制狂左啲
但係呢十個參加者都算係正常 講道理既人
啲彈幕激到好似個個參加者都得罪佢全家咁
MJ生性啦
係..真係timing問題
btw 我覺得仲有普玹對珉在個種嘅佔有慾?
突然間多咗2個人對珉在有好感
佢應該都覺得不安
唉..唔知啊
真係要到第14集先知普玹嘅心意係點

我都冇睇過最後一集
佢對敏英太冇自信
唔知佢地以前發生過咩事要咁
其實大家都心知佢心一直向住敏英
但今集訪問都仲話自己令敏英感覺唔到自己心意...
好似韓國 帶住杯茶可以再添茶咁樣
(唔係好肯定)
不過睇完哩集 我都唔係好敢入嚟留言
要記住
預告同真實 永遠都係唔同
同埋浩民哩個timing..
我地有哂上帝視角 見到佢喺普玹走之後喊
但喺普玹視角就係 「個陣我已經咁傷心 同你講我後悔冇對你再好啲 但你都係要推開我」
唔知浩民到底係因為嚟到濟州島
多咗日對夜對嘅機會 先會重燃起個種愛火
返到首爾 面對返現實 又係咪可以走到最後呢
唉..
覺得大家都過分猜度參加者諗咩
好鍾意攻撃人
同埋好雙重標準

其實普玹做嘅野,同今日惠善對周輝正權做嘅嘢一樣,惠善仲有一點點attention seeking同情緒勒索人,又或者Coco都不停轉target

只不過大家對珉在民浩嘅同情心同好感大
所以就不停攻擊普玹
諗起《雙層公寓》女嘉賓木村花就係俾網上言論暴力攪到自殺死

每集都有新嘅網民攻撃對象真係睇到好無奈
最初就正權,之後敏英,之後周輝,而家就普玹

我覺得佢哋全部素人嚟講,呢個又係戀愛節目
冇必要過分放大佢哋一舉一動,
佢哋只係去認識下新嘅對象,
亦係節目嘅主旨,「換乘」先係節目好睇之處,
大家冇必要下下針對人嚟鬧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞