有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
真實遊戲個到 大家d閪性格出曬尼 本身有好感個d都大打折扣
其實呢你自己有相似經歷但只憑15集節目就對一個素人開晒聖人mode咁上綱上線鬧到佢地底泥咁真係好肉酸
我唔知你過去有幾慘
不過你依家就好似浩民一樣擺脫唔到過去係唔會過得好
其實呢你有冇睇呢到啲人係點鬧其他嘉賓?
鬧敏英係「死八婆西女人」
呢啲就唔叫上綱上線好肉酸?又唔見你出嚟維護吓啲女嘉賓?
我講嘅句句都係事實,中日韓台都大把人咁講浩民
你可以唔認同,但無需要猜測我呢個素人過得好唔好
你又何嘗唔係為一個浩民而上綱上線?
你咁樣好肉酸浩民舔狗
得啦得啦癲閪
唔認同你就要比你話係狗
多數去到第二季就變晒質 一係拍到好劇本 一係班「素人」見咁紅想搏出位是但搵條友扮ex做show
得啦得啦癲閪
唔認同人就要比你話係癲閪
https://youtu.be/t6QMW0aaYt8
浩民都開咗youtube channel
有韓國人話普玹同浩民複合咗
殘體字注意:
https://m.weibo.cn/1856082907/4697776053553354

普玹着咗浩民件外套個到有啲真,唉 睇唔明尼pair
仲播緊嗰陣已經爆普玹六月去過浩民公司附近(偏遠地區正常唔會無啦啦去)
所以大家先以為佢地好大機會復合左,點知節目結局咁樣

我覺得普玹同民在完左節目冇一齊㗎啦,真係唔夾
但個結尾同浩民講到咁白又搞到咁僵都可以復合都幾勁
如果真係復合,希望佢哋有認清各自問題一齊解決啦
我覺得好有可能佢哋完全有睇翻成個節目啲訪問
睇完一定有影響個真正final decision
我都估普玹同民在冇一齊
正路一齊左應該會公開
原先傳係話因為節目組限制要
節目播映完結咗後一個月先可以公開關係之類
見大陸節目即刻開個節目抄換乘戀愛
個節目叫做朋友也沒關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞