有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
其實覺得周輝同惠善一齊會好過同敏英
佢成日都話自己一開始就係為咗敏英而嚟
但到後半段感覺佢同惠善好似仲自然同sweet
我一句韓文都唔識, 只睇字幕,
我唔知係唔係文化差異 定係翻譯問題,
我覺得佢地講野好鍾意隱隱晦晦, 特別係男女感情,
有時唔太明佢地講乜, 但我睇大陸D彈幕又好似個個都明咁wor,
我唯一直接明就係民在, 可能鬼仔性格, 性格爽快
理科仔都文藝?
講下笑 因為d台詞好誇張下正路都唔會話咩柴火又剩
係啊 日常生活傾計唔會用咁多比喻 我最記得浩民用albothyl比喻劃清界線嘅痛

每個星期最期待係睇普賢同浩民
而家咁樣
係咪玩鳩我
為左佢地先睇呢個節目 一集喜一集悲 救命
我上集仲睇到好開心 覺得佢地一定復合到
屌真
寧願從來冇睇過
學惠善講
唔可以相信愛情
佢咁樣其實會令coco同惠仁更難堪
明明都答左十次約會都係佢la 係要再落多次係面
X2, 今集惠仁coco都好冇面, 做左工具人
普賢同浩民以前d回憶sweet到我仲係好想佢地復合架
新post LM
上半集都仲覺得普賢正正常常
真實game個到睇到反晒白眼 同珉在互相玩遊戲 不停宣示主權
兩集對兩個男人嘅溫度差真係睇到眼都突埋
好想為浩民喊返幾下先
唔係復合黨因為一齊返根本冇解釋過之間嘅問題 一直都覺得浩民係因為妒忌心先想追返
但見到普賢咁樣play 9浩民真係登佢覺得慘
估唔到咁多復合黨
雖然普賢同浩民拍拖時真係好sweet
但佢哋分手嘅核心問題一樣都冇解決到
就算復合都一定會再分手
唔適合就係唔適合
韓國人同日本人講嘢都好正
含蓄、隱晦,但係坦白時又可以好真誠
同樣方式用廣東話硬係覺得好尷尬
一開頭好鐘意普賢,而家真係唔知佢想點
不過同意復合左都唔會一齊到幾耐
但都唔睇好佢同民在(私心tacoco
感覺兩個唔同style, 一個又煙又酒
小公主點頂得佢順
12集先派完軍糧
13集就同你講 其實你既地位係同乜都冇做過既尚宇 正權一樣 (10次約會次數分配)
個溫度差實在太大 真心SAD到喊
普玹見到慧仁/coco揀咗珉在後
問珉在10次date係揀邊個
同有冇後補真係勁bitch
明知珉在實揀佢 (仲要事前有討論過)

仲要明明一開始佢係唔鐘意人地鎖定佢同珉在
但慧仁揀珉在又唔俾咁

真實game後對佢既印象急轉直下
是但啦 珉在都係快黎快去個啲人
寶玹公主癌要人捧係手心度錫
情緒又敏感 自尊又高 要人估估下
應該都好快玩完 唔洗咁上心
珉在為左激寶玹 罷完惠仁上枱 又當眾質coco
真係好撚冇風度 我想要乜就要得到手
除左佢個小公主外 其他女 包括ex都係草

一個男人人品點 就係睇佢對ex 嘅態度
個啲分手後周街唱 (正權) 或者理得你死 (珉在)
都係仆街嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞