有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
Lm
留位,而家趕返屋企睇
浩民真係好好仔
Lm
其實我反而明普賢
佢係公主病但唔覺佢係收緊兩邊兵

學敏英所講 大家嚟呢個節目都係想換乘
珉在追佢佢又唔反感 咁咪試吓

一開頭佢個心係向住浩民時 浩民起晒牆
好啦咁失戀完翻屋企調整心理翻翻嚟
專心試吓同珉在發展 去到都開始some啦
屌你老味你一放假就online翻咁

好努力放低緊開始緊新一段感情時 你又U turn

珉在date嗰時唔止係佢帶普賢玩水柒咗 更影響佢哋心情係浩民前一晚冇啦啦U turn
個心緊係亂到仆街點開開心心玩

去到今集再出去時已經feel到佢哋中間有個隔核
頭幾集普賢向浩民個親切感已經冇咗

普賢喺呢一刻對ex已經半死心 對珉在又未完全有feel
所以好似兩邊都做緊兵咁

如果浩民一開始唔係咁樣起牆 中間又冇啦啦180度轉變
應該唔會搞成咁
講得幾好
終於等到有人開2,LM
浩民 你值得更好 要搵到個體諒你嘅人Btw 正權同惠善係房嗰段 睇得出兩個以前好sweet 不過呢幾集睇得出惠善好識玩 所以正權早排係直播講嘅嘢係真都唔出奇
真 普賢太港女同自我中心 邊個同佢都會好辛苦
珉在同coco就好
復合黨轉咗珉co同慧宇
真係timing問題
一個死心個陣 另一個先回頭
Coco同珉在唔會啦
但慧宇支持

尚宇太遲加入成個局外人咁
周輝係唔涉及敏英/感情既時候係正常人 stop停浩民再問落去做得好
替浩民傷心但唔完全怪普昡,因為普昡唔同觀眾,無見過浩民轉身跪低崩潰喊,都可能覺得浩民見自己有人追先想翻撻。至於民在,見後生靚女就9沖,朝朝去女仔房,其實因為鬼仔先原諒佢,否則
不過戀愛綜藝真係未到最後一集都唔知結果 當初嘅HS2
2 lm
尚宇完全my type
55係今集唯一睇得舒服既part

普賢係要仔湊既公主黎
民在長遠黎講唔啱佢 浩民就到佢但會辛苦自己
所以唔好揀喇放過大家
無錯
而呢個問題調返轉都係前幾集係Cafe傾計個時既情況
浩民被飛 用三個月調整心情 普賢個三個月過得好好無喊過
當浩民真係死心個陣 普賢先回頭知道喊哂頭話知錯
Timing真係錯哂
有小小大家玩大家嘅感覺
所以都係放過大家啦唔好再3 次傷害啦
(有一刻覺得浩民普賢line係劇本
浩民講埋曬d文藝台詞真係….
唔知以為自己睇緊韓劇)
個結尾我勁嬲
知道結局之後 冇睇過最後一集

不過互揀又未必會一齊
HS3就係好例子
惠善真係好識撩仔
一對一對話嗰度其他人係咁拉件衫向後 攞啲頭髮遮下
一到周輝就扎起頭髮 show少少線
對手向前放夾一夾
識玩到呢
hs2嗰pair係我睇得最投入嗰對
點知個結局咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞