有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
珉在似係有唔順利先會主動搵coco咁
正權似係完全唔理慧善感受咁
特登睇番上一集
普賢特登叫浩民入房仔
講同民在玩水個date有幾不堪
佢地兩個上年去濟洲d回憶幾美好
仲情深對望30秒
第二朝又應承浩民去睇海
上集最尾普賢猶豫不決 留a棟陪浩民定同民在去b棟bbq
普賢個行為好似對浩民仲有留戀咁
我係浩民嘅話真係會以為普賢俾緊暗示自己
記得普賢講過理想對象係對自己好嘅人
而家普賢完全prove左
要留住浩民對佢嘅好
又唔捨得突然咁熱門嘅民在俾人搶走
唔排除普賢對浩民/民在有感情
但普賢最愛嘅就一定係自己
完全認同 係佢比哂浩民signal 一舉一動都好曖昧 我唔信佢只係想同浩民做朋友 連到下期預告佢都似話係男方錯過timing 我上集見普賢反應直頭覺得timing啱啱好 真係想揀珉在 都係嗰句到最後關頭比你如願 劃清界線嘅時候答pass 仲有咩好講
所以佢之前同Coco都講過話自己好似淨係喺度搵緊一個愛佢嘅人嗰下已經知道邊個同着佢一齊到死
lm
普賢真係
初初好鍾意佢,今集真係睇到炆
珉在由一開始已經好主動,係人都知佢係普賢向日葵
佢問珉在嘅問題完全係明知故問
為咗宣示主權,俾下馬威coco同慧仁
明明前一日仲周圍抱怨珉在
佢只係want it all
由見到浩民忍唔住喊開始 就淨係想佢可以幸福 唔理復唔復合都好
都唔知叫有緣定冇緣
食客都可以咁樣撞得返 又咁多野都咁相似
如果最尾一次遇到 成件事就不一樣
唔知有冇人留意到 前一日浩民要吹頭普玹仲叫佢坐底吹,今集同一句對白,浩民借走風筒普玹冇反對

不過講真對浩民夾硬改左珉在杯茶個蓋啲字真係幾小學雞啲無謂嘅占有慾如果你個ex因為一杯茶幾隻字個心比人搶得走咁你夾硬改都冇用 (咁普玹又係唔知jm9硬係要帶住杯茶周圍去
雖然我知冇乜可能
但照舊支持 珉可 慧宇
呢一幕真係好明顯
第一集已經覺得惠善高手嚟
有冇人有留意預告 睇嚟下集浩民又要大虐
究竟我幾時先唔比人當工具人
成日都係我安慰人 我做媒人
有冇人理下我感受

Friends? Yes / No 無可奈何只可以揀Yes
浩民座第二次崩潰
我要跟埋一齊崩潰了
放棄呢度啲廢物男人 出去溝過件仲好架啦
紙巾ready
我要溝件好過MJ嘅
太慘了
係!香港人傾傾吓計唔會冇端端讀吓詩句/比喻吓自己心情猶如乜乜
如果同樣嘅說話用廣東話講出嚟,我會覺得個條友做乜鳩
不過我都係仲意香港人個種直來直去,唔洗估嚟估去
睇完今集真係對普鉉冇哂好感,好負面
如果對珉在咁欣賞,就唔好俾希望浩民啦
同意樓上講普鉉最愛都係自己
浩民對女朋友咁好,值得更好同更體諒你的人
諗起以前睇鬼怪啲對白 用廣東話讀唔好話肉麻 直頭成頭問號
因為天氣好,因為天氣不好,因為天氣剛剛好。每一天,都很美好。
慧仁性格好好
惠善一個人出左去 佢喺客廳等左兩個鐘
今集感覺尚宇有啲想復合 希望佢同慧仁有多啲可能性啦
尚宇啲鏡頭真係少到……..
有冇押韻淨好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞