有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
我覺得佢最好工作上左軌道再拍拖會好啲
成30歲啦
浩民最大問題唔係冇錢,而係斤斤計較同小家子氣
本質就係自私
活在當下啦
唔通要一出節目就結婚先叫完滿咩
有時你覺得唔夾,實際上可能出乎意料
最緊要係開心過
我覺得佢一日搏殺期 一日都會覺得攰 不過都三十歲唔拍拖真係做和尚
係咪得我一個覺得浩民會係一個好好嘅拍拖/結婚對象
成日都jer住佢唔開車門明明上集幫普賢mit蝦殼
分咗手先得三個月 見面前諗住劃清界線 但真係到見返幾日 想法有改變有乜問題 人始終都係感性動物
雖然佢喺cafe講左狠話…
之後見到普賢崩潰 睇得出佢已經有啲後悔
礙於社畜日日返工 根本無乜時間再同普賢相處
記得佢見普賢未返 會等埋佢食飯
煮野食整親又即刻睇嚴唔嚴重
仲有喺廳瞓著左又幫佢蓋被etc
浩民初初係以唔複合為前題參加節目
所以會講呢啲野都無可厚非
去到濟州島先想再追返普賢係太遲 方法都唔好
但係又唔可以下下都用佢講過狠話而覺得佢就係衰人
學普賢話齋 一切都太遲
喺首爾既浩民除左返工 喺屋企都無啲咩表示
內斂到普賢以為佢真係要放棄
但係浩民心入面都仲會關心普賢 只係無表達
只可以話timing錯哂
浩民發現得太遲 普賢放低得比預期快
最後一集出左中字啦
女漢子今晚仲快手過平時
有冇link 唔知點解搵唔到
其實佢適合啲強勢型嘅另一半
佢最大問題係諗太多同冇膽 可能有啲自卑掛
呢類人遇到唔啱嘅另一伴就好易拖 咩都拖
好似呢普賢呢啲小公主用把口氹下就搞掂
學生時期佢仲有時間氹就冇爆煲
時間一長 佢呢種性格係最易現實出問題

你睇佢採訪表現同行動就知
咩都要有人應承 做左有成果先去馬 中意逃避
好聽啲就係瞻前顧後 唔好聽就係懦夫

如果佢另一半係主導型 會俾到方向佢
佢亦都會遷就對方 慢慢進步 對方又受 就會係好伴侶
搵唔到啊巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞