有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
當初比人劇透知道結果後就無心情睇最後一集 係早排先由頭睇過
參考書級嘅男朋友
除左煙癮呢個問題
有幾多個男朋友可以貼心到開定車冷氣
拎定水
先去接女朋友
係 我都心諗無啦啦露事業線既
真係唔好復合好啲。。。浩民衝得太遲(唔係話佢錯,純粹係timing問題),但依家好似好唔理性咁追返普賢,但其實普賢一直都覺得自己無錯,咁落去浩民只會愛得更卑微同愧疚,唉。。。

男人來講浩民已經有80分了,如果可以自信啲就好,我唯一睇唔過眼係有時要企硬嘅地方佢選擇忍讓。

依家最好嘅結局應該係民在跟普賢一pair算,起碼兩個人暫時會開開心心。

如果之後14,15浩民同普賢起一齊先至係bad end.
我理解,因為我都係作文好好嘅理科仔,唔好成日定型咗我地啦
但我身為一個男仔,覺得有幾個moment佢太過保守溫柔,唔敢同珉在硬碰,導致佢依家咁
休息完返黎就戰鬥格
硬係覺得佢zip野
明明之前都冇乜波路
身材最好係敏英
係 真實game個到個波大得離譜
隱性大乳都冇佢咁誇明明之前啲衣着適合佢啲
冇一齊到咩?
應該所有復合黨都跳晒船
其實我都想民在慧仁下集真係去date一次, 感覺上慧仁都係爽快女仔, 適合戶外刺激活動, 會夾到民在,
但今集咁嘅款, 應該都未必同慧仁date到
呢一度周輝做得好, 浩民當時情緒咁樣, 如果冇人stop/鏡頭影住, 真係已同普賢炒大鑊
我唔知係miss左定太耐, 浩民普賢係首爾咖啡店呢度, 浩民都好明示自己係辛苦, 但普賢好似都仲係唔明.......
唔知而家睇返節目, 見到浩民事後訪問, 普賢會唔會終於知自己問題係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞