有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
唔開車門冇問題,問題係開咗一次就認屎認屁
拍拖三年半都唔開,但同敏英第一次出街就識開嘅?

去濟州前話冇諗過復合
濟州第一日仲即刻將普賢推俾珉在,仲同珉在high five
先後對coco惠仁敏英示好,但全部都冇俾短信佢,佢先U turn追返普賢
仲同coco周輝等人逐個抱怨,話珉在太直進搞到佢冇機會

普賢開玩笑問佢要禮物,佢問人「空手來嗎」

例子實在太多,如果用心睇,集集都可以搵到
韓國觀眾因為浩民喺屋企攞三多水而鬧咗佢幾個禮拜
你會唔會又問點解要鬧佢?
事實就係佢嘅言行令好多人,包括我,覺得觀感唔好
有新一集啦!
有無人覺得集集個人訪問都係同一套衫同一個look好奇怪
應該係拍哂3個星期先一次過做訪問?
睇落感覺又唔似咁
岩呀
咁都唔明真係好難講到你明喎

從來都話問題唔係開車門,係三年半都冇做過,喺鏡頭前做咗一次就邀功
「你睇係今日特別為你做架」
連普賢都忍唔住串佢喎,定你覺得普賢係戇鳩?

開車門咁小嘅事,竟然拍拖三年半都冇做過
你真係覺得冇問題?

同敏英第一次出街就會開車門,點解同普賢一齊又唔開?
點解對一個陌生人仲好過對自己女朋友?你覺得冇問題?

以前從來唔做,喺鏡頭前就做,咁都唔串得啊?

我估你份人同浩民一樣所以感同身受掛
唔係架
有啲係即日做訪問
有啲係之後再做訪問
然後製作組再剪埋一齊
有冇人知道左個結局之後就唔想睇最後一集
呢度好多人一聽到有人批評浩民就好激動
原來睇真人show係唔鬧得
咁都唔知點解要上討論區
去淘寶搵個「誇誇群」一齊讚浩民咪得囉
反正浩民呢種人我見到就會pass
留返俾識欣賞嘅人
同鏡頭前後無關 亦都唔係為左邀功
比較深刻既係佢約會個日講類似咩"今日會對你好 相對地你要實現我一個願望"之類既說話
其實浩民只係為左願望券
係咪因為唔想觀眾分到幾時做 所以件衫係一樣?
印象中敏英同coco由頭到尾都一樣樣咁
13集後入黎討論
發現呢度幾多浩民派
所以唔好認真 傷心傷身
係呀 pd話為左統一佢地既形象
唔知係咪上一集有啲悶 今日冇以往咁有衝動唔瞓煲晒佢
都係個過咗去既綜藝
睇完就算 比自己知道世界係有唔同人
我次次都係咁
知道就唔想睇最後
Agger 濟洲前其實都好好睇 濟洲後真係over咗
唔加長嗰節奏會好好多
明明已經加長左3集
最後一集仲要成3個半鐘
真係冇乜動力睇落去
有啲懷疑慧仁同正宇係拍拍下先決定加
啱啱先睇咗20分鐘,但就已經覺得頂唔順想去訓,
明明以前唔訓都要睇哂佢
因為之前以上帝視角睇佢哋唔知邊個係邊個ex個陣好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞