有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
如果尼套係hs,我諗我會睇得好開心同覺得佢哋sweet
Love Catcher 2 世羅正鎮而家就嚟結婚,延佑素英都係不停咁見。Love Catcher個制度好每個人都至少見一次,而且冇憨鳩鯰魚,拍7日認識仲深過其他幾星期嗰啲
Love Catcher 1 節目結束咗三年 裁溫同智妍最近都一齊咗 嗰陣睇都覺得佢哋火花最大 可惜智妍俾班姐姐施壓 要係咁睇面色先冇同裁溫互揀
好似啲大6人話齋
相信男人就係不幸嘅開始 特別係畫大餅嘅男人
笑死 話佢似啲見工嘅hr
雖然而家人工比較低但將來發展機會會好好㗎啲垃圾嘢
想問有冇人有齊出演者ig想去八卦下
Tacoco一齊坐車果part播浪漫滿屋ost
d歌詞完全講緊coco心情
https://www.youtube.com/watch?v=_uSdeJlonaY
睇咗成日終於都追哂
開頭都好想普賢浩民一齊番 但依集睇到覺得好攰
btw前幾集周輝啲眼神好似想殺人咁
睇完笑左,佢個願望要普賢拖手同佢散步30分鐘,真心覺得好柒

浩民兼顧唔到工作同愛情,專注事業咪重好,同普賢/其他人一齊只會辛苦
上集個個鬧普賢吊住浩民,今集普賢已經講得夠清楚,唔好死纏爛打啦
尋日果集敏英正權互選,敏英重要全程勁含春咁,想知佢睇到會點
浩民真係好撚煩

又係自己話要做野先飛人
講又講到咁絕話分開
未去濟洲前又懶係cool咁對個ex

依家去到濟洲見人追又變葡萄撚又想依回頭草
可能真係仲有feel既,不過唔抵得既一定佔大多數囉
開口埋口講以前點點點,係咁撚愛就唔會一入大公司就飛人喇
普賢講分手架喎
本身自己約會遲到 浩民仲去幫佢買咖啡 但普賢唔覆飲咩 浩民好似係咖啡店等左成半個鐘 浩民嬲 打電話 兩個鬧交 然後普賢發脾氣講分手
普賢之前講過 佢唔止講過一次分手 但次次浩民都會氹番佢 佢以為今次都會
最憎人郁啲就講分手

雖然唔認同浩民去到濟洲島食回頭草 就算一齊左都會再分手
但覺得一齊幾年 分得3個月 未諗清楚都好正常姐
根本就好似樓上有位巴打分析咁,男既扮慘扮可憐
見人追緊就上心

唔係諗清楚會講到咁絕?會講再一齊都會鬧交分開?

唔係話幫住女,女既一樣玩真心game前唔嗲唔吊

做男人做到扭扭擰擰咁,乖乖地返去做社畜算啦
頂 真係好中
係普講分手 分手係佢錯 但唔代表之後浩民冇問題

浩民喺首爾已經好矛盾 又未搞清楚自己想點
又想做衰人推開普
得閒又做吓好人關心下佢 幫佢冚被 唔想佢自己一個食飯
咁樣真係好令人崩潰

同惠仁date過幾次 仲要叫普幫佢襯衫
話覺得惠仁幾好 但可惜人哋唔揀佢
然後佢揀Coco 點知Coco都唔揀佢
佢先開始搵番普姐 唔好講到佢有幾愛
真係咁愛既 喺首爾Cafe唔會講到啲咁hurt既野

普順晒佢意 開始接受事實 嘗試同珉在發展
佢又無啦啦翻轉頭搞亂人
LM
好可惜呀 珉在同慧仁應該幾襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞