有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
男同女個後悔期整理期唔同
一開始浩民要做社畜 根本冇時間理其他嘢
所以變相佢會覺得自己已經整理好段感情
只係需要等普賢搵到下一段戀情
所以不斷推開普賢 叫佢快啲放低
但之後要去濟州島一個星期
浩民請咗呢一星期假
唔洗返工變相個人多咗時間思考
再加上睇到普賢比MJ全面追求
諗法會突然之間多咗好多
所以去到最尾先好突然倒追返普賢
由於時間唔多
所以承諾/回憶殺都使哂出嚟
但其實呢段愛情就算復合都係會分手
只要浩民仲係要做社畜
佢根本唔可能24小時服侍到普賢公主
教科書式引戰狗
已經成個禮拜 估唔到呢度浩民事件仲未完
明明浩民ON9仔彈出彈入抵佢冇左普賢
普賢同民在其實幾襯, 睇得出2邊都真心
唔明點解咁多人都話浩民值得更好又剩, 明明自己ON9
成套野敏英先係真正大臭雞一野撚住兩邊收晒兵
普賢未玩真心話之前
又放哂口風話心意未定 有啲想同返浩民一齊
唔係咁浩民都唔會落力想追返
然後玩真心話見MJ比coco惠仁揀
跟住即刻180度轉哂 主動貼返住MJ
但把口仍然冇直接拒絕浩民
根本由頭到尾唔應該比希望浩民
下 講真咁都叫希望咩
浩民自己諗多左就真
去cafe果次都已經死晒心咁滯啦
社畜其實唔想復合
因為佢知分手個問題係邊
係普賢係濟州島撩返浩民
又講MJ帶佢玩水好差 又講返一年前濟州島回憶
但到最尾決定揀MJ
都冇好果斷咁唔要浩民
好聽啲咪話顧及浩民感受
難聽啲都係想報復返早段浩民hurt佢
https://youtu.be/mVIxh5tj1cQ
惠善開咗youtube
岩岩先追到第10集
前面睇到浩民岩岩畢業好窮
所以搵到工就好努力搵錢唔想普玹捱窮搞到分手
然後民在約普玹食omakase一黎就包左成間餐廳
個個對比好心up唔知點解

然後敏英依條閪女人
由第一集開始我已經好唔鐘意佢覺得佢好造作
屌你一黎已經話肚餓血糖低要食糖乜乜柒柒
點知原來佢係女入面最細個個
明明佢睇落去仲老過coco

Btw coco真係好好
無論出面啲黑材料話佢唔係單身入節目都好
係節目睇得出佢份人好善良好照顧人
能夠對前度咁大方咁真誠咁祝福而且對方父母咁鐘意佢既人
唔會壞得去邊
5條女入面我最鐘意coco
Coco真係世一
真係想同佢講一句:It’ s only five guys out of hundred million guys of Korea!
出面大把好男人
講真呀除左民在係同佢一齊過
我覺得個幾個男人都襯唔起佢
Coco明顯成熟好多唔係同一個層次
Coco世一
Coco值得更好希望佢搵到個好男人照顧佢
岩岩想post
主題可唔可以叫 珉在的女孩們
慧仁同敏英早兩日又係有約出嚟 ig story又係有相
暫時得惠善唔見有互動
自膠 原來惠善有出現過喺coco 嘅vlog度
見佢地無互fol ig以為佢地唔fd
我見得珉在一個follow哂全部人
有8個煙幕
Coco個性格係勁爽朗
夜晚收唔到message佢都是撚但
仲好鼓勵個ex 依d女仔真係唔知邊到搵
唔知係錯覺定真係無chemistry
好似d男玩家都覺得佢有d年紀大都唔想同佢發展?!
敏英ig story有周輝
雖然睇到中段真係對呢pair好有火
但見到佢地咁sweet都慶唔落
佢地去左珉在間舖食嘢

https://instagram.com/lamuzes?utm_medium=copy_link

敏英好似都開左youtube channel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞