有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
唔知點解呢集睇到越嚟越攰
呢啲節目加長睇嚟唔係好事開始睇到重覆同悶
快啲下星期完咗句啦 今集勁拖
唔知會唔會有事後採訪 好似hs咁
想睇慧仁同尚宇復合 佢兩個好襯 不過今集尚宇又係邊緣人 出鏡有冇5分鐘 得咁少時間相處根本好難融入
普賢同浩民真係睇到連觀眾都覺得攰
一個令自己疲憊嘅人係唔適合喺埋一齊
浩民係好人
但我真係好唔鍾意呢種男人
拖拖拉拉又鍾意糾結
口講「你鍾意點就點」但其實日日都施加壓力
珉在一大朝早坐單車買Starbucks,佢就喺屋企雪櫃攞枝水
拍拖3年幾都冇幫手開過車門,喺濟州做咗一次就邀功,好似好難得咁
反觀珉在次次都有幫手擋門,但從來唔會提自己做過乜

其實如果浩民有付諸行動,佢嘅成功率唔會低
但佢做嘅只有日日捉住普賢用回憶勒索,日日問應唔應該繼續
之前喺首爾就話做社畜好忙
喺濟州咁多日唔使返工,都冇花少少心思去surprise/理解對方
例如普賢喺佢食煙呢個問題提過好多次
但佢次次都係講「對唔住」,冇解釋冇承諾,根本冇諗過改

呢到好似好多絲打同情浩民
但如果遇到呢種人,真係要清醒啲諗
如果對方嘅深情只可從一封信睇到,而行動跟唔上
就好快啲離開佢

利申 前任同浩民越睇越似,搞到我PTSD有少少激動
好唔明白浩民當初應承參加係為左乜野...
為左比普賢知自己已經move on而去證明自己再次見到普賢都無事?
定為左報復而係節目入面對普賢做傷害?
睇唔明睇唔透呢pair究竟想點
今集最好笑係惠善同正權媾仔媾女嘅方式好似 不愧係前度
佢申請咗coco喎有播到啊 不過好短
係喎,真係冇乜印象,一唔留神就冇咗咁
佢講啲野係聽到好心痛 但唔知點解冇左頭幾集會一齊喊嘅感覺 可能睇多左 覺得佢講啲野有時似心底話 有時好似係講經咁 咩會對普玹好啲 好過以前
浩民係好人
但我真係好唔鍾意呢種男人
拖拖拉拉又鍾意糾結
口講「你鍾意點就點」但其實日日都施加壓力
珉在一大朝早坐單車買Starbucks,佢就喺屋企雪櫃攞枝水
拍拖3年幾都冇幫手開過車門,喺濟州做咗一次就邀功,好似好難得咁
反觀珉在次次都有幫手擋門,但從來唔會提自己做過乜

利申 前任同浩民越睇越似,搞到我PTSD有少少激動

啲date睇到好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞