有冇人有睇換乘戀愛(2)?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
奎敏搞到自己仆賤男咁
奎敏搞到自己仆賤男咁

真 但係感覺分手個原因唔止咁簡單
節目包場或者有贊助都好咁包場樂天都叫海恩好好,另外男一有份播 Nmixx MV
仲要特登租樂天比佢地
好似連製作組都想女五開心咁
本身就唔可以暴露ex係邊個 男一係扮得誇張咗啲 但唔明點解堆彈幕要針對依點屌佢扮唔識
每個人recover嘅時間都唔同
有人move on得快 有人慢
同埋始終一齊左6年 所以可能真係要d時間放低
不過都希望佢快d係呢段關係走出黎
認同
我反而覺得奎敏同娜妍dating好正
鐘意睇同新人發展 多過同返ex一齊(第一季都係~)
心動好多
同埋娜妍好清爽 我係絲都覺得好冧
認同 男一一見到佢既msg成個樣變晒 好似好有壓力咁
其實我唔明男一咁唔想女五再揀佢當初點解要叫佢上節目
佢哋飲醉翻嚟flirt到 仲要拖住手入房 冇cam會唔會嘴埋
睇係床睇相個到真係
坐係床
女二真係識玩 下一集仲要back hug泰亦
感覺仲識玩過敏英
感覺到後期會有啲觀眾唔鍾意佢
好似上季敏英咁
又係呢啲笑笑口但好姣既type
睇咗咁多集 我最鐘意智妍
份人好真得嚟都好得意

另外我都好鐘意海恩 唔明點解咁多人話佢煩 所以都想幫佢講下
大佬拍咗六年, 男一喺佢生命同心目中一定係好重要嘅人
男一入伍,佢都一直等佢 每星期去搵佢
已經睇得出佢真係好愛男一(對比女三同男二嘅故仔已經知咁樣拍拖一定好難 但佢都風雨不改咁去探)
更何況佢哋唔係分咗手好耐 佢仲有咁大嘅情緒起伏係好正常,
但佢宜家又唔係日日喺男一/其他住客面前喊 佢都係自己一個先喊姐

好多人話佢咁樣好令人厭煩,但喺分咗手嗰一年佢都冇再搵過男一, 冇煩過佢
而男一邀請佢上呢個節目,一定某程度上令佢以為有一絲復合嘅希望或者可能性
所以佢就梗係會想喺節目中咁積極咁爭取復合 同send messages 俾男一睇下仲有冇機會

我好希望佢可以move on 同得到幸福, 佢同男五真係好襯
覺得男一對佢真係好冷漠同埋睇嚟已經完全move on
佢同女二喺房嘻嘻哈哈嘅時候真係好驚女五入去見到
唔想佢再唔開心自己一個喊

(一開始最鐘意女一但下咗車
好想睇佢同男三講佢哋嘅相識經過)
其實唔好話見到佢msg
佢每次一見到海恩 個樣都係變哂
唔知想點
但係佢叫人上嚟哩個節目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞