LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(37) | 睇頭post thanks

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
直接買呢隻
現成頂點
唔該嗮巴打
有冇巴打試過呢隻軸
相比紅軸點睇
想講Keychron 真係好垃圾,淨係識搵人係咁sell,用唔夠半年就壞左
打算入番隻ducky ,想問下係咪貴過香港買
One 3就出 可以等下 12月到港行
同埋個價貴好多過香港 呢隻港行有貨賣799
秒啦
想問有無大神知道有一個網可以揀keyboard layout
同keycap 睇效果以前有人分享但無bookmark到
急問 岩岩倒左少少水落個filco 度
拎左鍵帽抹返乾不過有粒右鍵制冇反應
因為做緊野仲要用
想問下擺返兩日會唔會冇事
真係要整既話去邊度整好
想問下Keychron C1 Wired Mechanical Keyboard 好唔好?
人在外國買番亞洲野係貴啲唔該青
個Mr suit r2 咁快到左
諗緊dum 上mm 賣定自己砌
原地開r3
你覺得賣得出咩
多謝巴打
咁快收到
你買左咩色?
我見mm 多數賣既都係black chroma 包括我
不過我住美國唔知有無分別
想問下香港邊度有得試啲tactile switch?
想問下
如果我鐘意tactile多過linear
按鍵聲又想夠靜同低沉
除咗買個有吸音棉既keyboard
我應該點砌個keyboard先做到?
加o ring同lube有冇幫助?
我而家打算買ducky one 3再加zilent v2 switch
定我應該直接買realforce r2s?
最近個keyboard壞左想換個TKL同埋用Holy Panda
Key cap就鍾意SA個隻字體
想問下Drop嘅CTRL Black High Profile Keyboard抵唔抵玩?
但其實我又唔一定要要hotswap. 有無其他好推介?
thanks
realforce
bad
thanks
同埋都想搭單問下realforce個種tactile同其他boba zealios之類既tactile分別係點?
我用過realforce都唔錯
但其他tactile個感覺如何?有冇巴打呢幾款都用過?
realforce個tactility 圓d 舒服好多
我用過hp zykos個堆 都覺得topre 屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞