LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(37) | 睇頭post thanks

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
仲平過我隻monster gear
隻用咗好耐嘅ducky 2108S突然用唔到,Caps lock, Scroll lock, Num lock不停閃
Google完down咗個USB_FD嘅嘢up個firmware但up唔到 update successes 完再睇個Firmware 都係舊嗰個
個USB_FD認唔到隻2108S,個device係寫ISP mode
舊firmware係B1886V14
新firmware 係L1943V28

係咪無得救啦,唔該咁多位大佬
Drop會唔會有black friday sale

邊度有得試
Rama Works新出隻Caps keycap係平價版Kate keycap?
想問如果買LEOPOLD係咪去奧哲個網度買? 個網個樣好似流流地
香港嘅代理嚟
但有冇人係佢個網度買過
佢個網又亂碼, NEWS仲停左係2017, 好多位都仲COMING SOON, 仲要SHOW CONNECTION NOT SAFE, 係咪真係買到野
買glorious panda 不如買boba u4t
ikki68 r2 Zen Pond
To be or not to be?
點解想入g panda? 過來人覺得真心唔值
好靚
記住買spring 換
integrated plate 都幾垃圾下
leopold np900 la
如果想買vega 65 可以係邊度買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞