召集所有精神病情緒病患者(5)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
好攰
好妒忌人地條命生得咁好 又高學歷又靚樣又有錢
成日都好想拎把介刀介花人地塊面 生得樣衰好辛苦

算啦,總有人好過你總有人差過你,不嬲無公平

我明呀
但點解條命生得好個個唔係我
點解我要係爛面 冇樣 冇錢 冇能力 冇學歷個個

咁諗唔會有幫助架

但事實就係咁
人地有樣有學歷有錢
我乜都冇仲要極度負能量
好辛苦 好想死左去

如果聽日專登去家庭醫生到叫佢寫轉介信比我排政府係咪好低能呢, 如果等下次覆診要8月先去, 又會遲左先排到政府, 不過去一去又收診金同介紹費?應該轉介信要錢?有d 爭扎緊

街症轉介啦,我諗一樣,無理由家庭醫生寫會排快d

係架咩, 但我見我d 紀錄係曬家庭醫生到, 佢睇左我4年, 街症係咪有排排
透唔到氣咁
透唔到氣咁

醫生無開鎮仔比你發作時食?
如果聽日專登去家庭醫生到叫佢寫轉介信比我排政府係咪好低能呢, 如果等下次覆診要8月先去, 又會遲左先排到政府, 不過去一去又收診金同介紹費?應該轉介信要錢?有d 爭扎緊

係架咩, 但我見我d 紀錄係曬家庭醫生到, 佢睇左我4年, 街症係咪有排排

家庭醫生會將紀錄畀政府醫生?呢個我唔知
我估排一樣時間
你個家庭醫生叫你最好透過佢轉介?

家庭醫生會將紀錄畀政府醫生?呢個我唔知
我估排一樣時間
你個家庭醫生叫你最好透過佢轉介?

我無同過佢講我想睇政府, 係近排加左藥先覺得唔想再咁貴藥費, 所以打算去同佢傾下, 順便轉介, 其實未排到前都仲要搵呢個醫生, 我都好開心遇到佢唔係可能死左, 所以如果佢係可以做轉介搵返佢都好, 加上排街症應該要排好耐隊
透唔到氣咁

一粒早上,一粒睡前
一食野就想嘔
透唔到氣咁

一粒早上,一粒睡前
一食野就想嘔

隻鎮仔咩名, 問下呢度有無巴絲食開, 正常係咪咁
食緊deanxit
成日覺得攰奶奶
手腳冇力好似感冒咁係咪正常
食緊deanxit
成日覺得攰奶奶

我食緊deanxit 反而開朗左
不過暫時係一日一次, 醫生話想之後加到一日兩次, 如果穩定我就唔加住啦, 加藥易, 斷藥難
食緊deanxit
成日覺得攰奶奶

不過暫時係一日一次, 醫生話想之後加到一日兩次, 如果穩定我就唔加住啦, 加藥易, 斷藥難

我本身唔係抑鬱
但個胃脹
醫生話有adjustment disorder 開左deanxit
食完胃係好左 但就會好似我講咁
食緊deanxit
成日覺得攰奶奶

我本身唔係抑鬱
但個胃脹
醫生話有adjustment disorder 開左deanxit

你食左幾多日, 其實我上網睇呢隻藥應該唔係會眼訓, 反而會易失眠, 不過食藥人人真係有d 唔同, 我都係靠呢隻藥加血清醫埋我肚痛
食緊deanxit
成日覺得攰奶奶

我本身唔係抑鬱
但個胃脹

你食左幾多日, 其實我上網睇呢隻藥應該唔係會眼訓, 反而會易失眠, 不過食藥人人真係有d 唔同, 我都係靠呢隻藥加血清醫埋我肚痛

應該就黎一個月
我未食之前反而有少少失眠
依家好左但就好多夢
好攰
好妒忌人地條命生得咁好 又高學歷又靚樣又有錢
成日都好想拎把介刀介花人地塊面 生得樣衰好辛苦

算啦,總有人好過你總有人差過你,不嬲無公平

我明呀
但點解條命生得好個個唔係我
點解我要係爛面 冇樣 冇錢 冇能力 冇學歷個個

咁諗唔會有幫助架

但事實就係咁
人地有樣有學歷有錢
我乜都冇仲要極度負能量
好辛苦 好想死左去

係咁架啦,你未睇得化,呢樣野會影響你情緒

我都想睇得化

呢排你仲係咪係醫院返緊工
上一個PO 唔知邊位巴打話成日嘔, 入院CHECK過無事, 其實咪算好, 我個次第一次發作, 我唔知自己有焦慮症, 我以為自己有咩病狂嘔, 入到醫院我話抖唔到氣又唔理, 淨係打左止嘔針, 係都話我食錯野, 最後我係無精神藥物0既情況下過左難忘0既一晚.......................

屌你老尾 一撚樣
透唔到氣咁

一粒早上,一粒睡前
一食野就想嘔

Eurodin
朝早就Lexapro
透唔到氣咁

一粒早上,一粒睡前
一食野就想嘔

Eurodin
朝早就Lexapro

早上個粒係血清素, 食開一定要食, 夜晚個粒先係for 你訓覺
上一個PO 唔知邊位巴打話成日嘔, 入院CHECK過無事, 其實咪算好, 我個次第一次發作, 我唔知自己有焦慮症, 我以為自己有咩病狂嘔, 入到醫院我話抖唔到氣又唔理, 淨係打左止嘔針, 係都話我食錯野, 最後我係無精神藥物0既情況下過左難忘0既一晚.......................

屌你老尾 一撚樣

而我當時不知道焦慮症是什麼
透唔到氣咁

一粒早上,一粒睡前
一食野就想嘔

Eurodin
朝早就Lexapro

早上個粒係血清素, 食開一定要食, 夜晚個粒先係for 你訓覺

到底係我感冒病定係藥問題
一直反胃想嘔,頭暈暈
食藥仲辛苦過唔食
想睇醫生
但要點搵?會唔會俾佢出紙要我入青山?
想睇醫生

直接搵精神科
透唔到氣咁

一粒早上,一粒睡前
一食野就想嘔

Eurodin
朝早就Lexapro

到底係我感冒病定係藥問題
一直反胃想嘔,頭暈暈
食藥仲辛苦過唔食

太唔舒服返一返個醫生到, 問下佢係邊方面問題, 藥物係要較岩自己, 呢段時間係辛苦d
想睇醫生

唔好諗咁負面, 唔係一睇醫生就會入青山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞