召集所有精神病情緒病患者(5)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

咁連登都幫到你嘅

冇人明
講到比人屌

呢度冇人會屌你

我都唔知要講咩
我覺得樣樣野每方面都好唔開心
做人好辛苦唔想做人

有家庭、愛情、事業、朋友等方面,想逐個面向講都ok嘅

樣樣野都好差
好辛苦 唔想見人

呢度歡迎你

歡咩迎呀 咪又係冇人明
呻到比人當怨婦 呻到自己都唔想呻

咁連登都幫到你嘅

冇人明
講到比人屌

呢度冇人會屌你

我都唔知要講咩
做人好辛苦唔想做人

樣樣野都好差
好辛苦 唔想見人

呢度歡迎你

歡咩迎呀 咪又係冇人明

sorry

冇人明
講到比人屌

呢度冇人會屌你

我都唔知要講咩
做人好辛苦唔想做人

樣樣野都好差
好辛苦 唔想見人

呢度歡迎你

歡咩迎呀 咪又係冇人明

同感 有時連自己都覺得自己好煩好討厭
有錢真係去睇醫生
佢地(尤其CP)真係幫到好多

你睇私家既CP?
Btw 上面有個絲打話會聽到聲,我都試過幻聽幻覺
出街硬係覺得有人跟住我,覺得周圍都有cctv 監視住我既一舉一動
幻覺仲得人驚,試過房入面好多絲帶,有彩色有白色,我走去捉晒啲絲帶佢
又有一次,我見到成間房都係樹木,好似森林咁

最後醫生開左qutiapine 同維思通比我

食左9個月,啲症狀已經好得7788
係宜家有時都會聽到聲同cctv
但已經無幻覺出現
利申已經停左q 仔同維思通

所以絲打及早求醫,愈遲醫愈難好
有錢真係去睇醫生

你睇私家既CP?

係呀 貴 屌
不過起碼有效

我睇政府既,垃圾嚟
聽講出面既CP $1500得九個字

邊負擔得起
有錢真係去睇醫生

你睇私家既CP?

係呀 貴 屌
不過起碼有效

我睇政府既,垃圾嚟

邊負擔得起

我睇果個算好, 800 蚊有個半鐘, 雖然可能無心理學家咁pro, 但至少好過政府個D 既
好想死呀
好想死呀

呢度已經算好明白你, 至少我地都係有病, 我有時諗醫生無呢個病, 其實佢點知我有幾辛苦, 佢都係讀書讀返黎
好想死呀

Me 2 la,唉
睇醫生淨係叫我食藥 想搵個人開解下都冇...

真係得閒可以上黎呻下
有錢真係去睇醫生

你睇私家既CP?

係呀 貴 屌
不過起碼有效

我睇政府既,垃圾嚟

邊負擔得起

我個個仲貴d

你五年做得一年野,邊度黎咁多錢睇cp?

真係得閒可以上黎呻下

其實我問題同依個post好多巴絲相比好小事
不過係覺得比千幾蚊睇一次醫生淨係食藥好似冇咩用咁

我睇左幾年私家, 而家先排政府, 我後悔太遲排...

真係得閒可以上黎呻下

其實我問題同依個post好多巴絲相比好小事
不過係覺得比千幾蚊睇一次醫生淨係食藥好似冇咩用咁

我睇左幾年私家, 而家先排政府, 我後悔太遲排...

要排幾耐

星期五先去搵醫生幫我寫紙, 我都唔知排幾耐
有錢真係去睇醫生

你睇私家既CP?

係呀 貴 屌
不過起碼有效

我睇政府既,垃圾嚟

邊負擔得起

私家價錢差唔多,都有d平少少,但老實我睇咁多年都唔見有咩效,叫做有個人同我傾下計咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞