召集所有精神病情緒病患者(5)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有錢真係去睇醫生
佢地(尤其CP)真係幫到好多

你睇私家既CP?

係呀 貴 屌
不過起碼有效

我睇政府既,垃圾嚟
聽講出面既CP $1500得九個字

邊負擔得起

我個個仲貴d

你五年做得一年野,邊度黎咁多錢睇cp?

就係睇左個一年咋
知道佢原理就唔使再睇

之前個精神專科都話睇幾次就夠, 基本上大家講曬要講0既野淨低就靠自己, 再去都係曬錢, 佢話再去就真係吹水收錢
有錢真係去睇醫生

你睇私家既CP?

係呀 貴 屌
不過起碼有效

我睇政府既,垃圾嚟

邊負擔得起

我個個仲貴d

你五年做得一年野,邊度黎咁多錢睇cp?

就係睇左個一年咋
知道佢原理就唔使再睇

可唔可以介紹下你之前睇果個cp?
睇醫生淨係叫我食藥 想搵個人開解下都冇...

真係得閒可以上黎呻下

其實我問題同依個post好多巴絲相比好小事
不過係覺得比千幾蚊睇一次醫生淨係食藥好似冇咩用咁

我睇左幾年私家, 而家先排政府, 我後悔太遲排...

睇政府驚唔驚有記錄

但個紀錄點先查到架?我見工未試過做個D野會CHECK你個底, 我又無打算做政府工, 無計架, 無錢都無辦法, 而家食多左藥負擔唔到, 個個月清曬儲唔到錢, 只係岩岩夠睇醫生
又又失眠 唉如果去到食melatonin都訓唔到既程度應該如何是好
個藥樽寫住每晚食一粒 promotes restful sleep
究竟可以食幾多粒 真係好焦慮
又又失眠 唉如果去到食melatonin都訓唔到既程度應該如何是好
個藥樽寫住每晚食一粒 promotes restful sleep

我都係 我食左2.5mg Clonazepam 都訓唔到

唉日日係咁好折磨
請日病假都唔知點講好
唔通話失眠唔通話抑鬱
通街都覺得你係有問題既人 唔想比人呢個印象

唉日日係咁好折磨
請日病假都唔知點講好
唔通話失眠唔通話抑鬱
通街都覺得你係有問題既人 唔想比人呢個印象

射波唔駛人教掛
有錢真係去睇醫生

你睇私家既CP?

係呀 貴 屌
不過起碼有效

我睇政府既,垃圾嚟

邊負擔得起

我個個仲貴d

有幾貴?
我睇開$2000 50分鐘,已經收平我,原價$2200-2500,睇地方而定,不過話名50分鐘,其實見個半鐘都係收2000,會傾到下一個病人黎,唔會催我,我仲有佢電話同WhatsApp,試過朝朝幾十個電話打黎嘈醒我,幫我幫你仁至義盡,可惜我都係扶唔起,成Pat爛泥咁,睇來我都係成世做廢青,哽老哽一世

精神科醫生就每次收$1500診金 30分鐘

我的CP同phychiatrist 都有係中大做客席教授

醫生幾好都無用,人廢就廢一世,以為自己好醒走去測智商,點知得113, 82percentile, 95% accurate,個實際range係108-118,都成五年前嘅事,聽到結果嗰陣時成個人in shock

十幾歲人身體仲差過阿伯,asthma,hive,L5-S1 disk herniated, medication overuse headache,chronic prostatitis, IBS, Eustachian tube dysfunction, 鼻敏感,minor glomerular abnormally, hypertension
不過好彩有錢睇醫生,除咗disk herniated暫時冇得搞之外,其他都控制住或者已經醫好
利申:asperger syndrome, anxiety depression, somatization disorder
好頭痛,點解食左藥都訓得6個鐘
好想嘔
頭暈到好似醉左咁行去刷牙都無乜力
可唔可以食返粒止痛藥
醫生話過食完啲藥可能會反胃
但我頭好痛
但我呢個星期已經每一日都食止痛藥
食左止痛藥無咁痛
今日都叫訓多左
唯有起身睇下書

食完藥作嘔係咪正常
食左止痛藥無咁痛
今日都叫訓多左
唯有起身睇下書

食完藥作嘔係咪正常

其實你食完藥一半醒左, 係未過曬d 藥, 你起身會比較辛苦, 其實係床到hea 下係好d
食左止痛藥無咁痛
今日都叫訓多左
唯有起身睇下書

食完藥作嘔係咪正常

D 血清未有效, 你個人未定係唔會即刻訓得好, 6 個鐘其實正常, 要慢慢黎, 止痛藥方面正常唔影響你可以照食, 你都唔係一齊食
有錢真係去睇醫生

你睇私家既CP?

係呀 貴 屌
不過起碼有效

我睇政府既,垃圾嚟

邊負擔得起

我個個仲貴d

有幾貴?
我睇開$2000 50分鐘,已經收平我,原價$2200-2500,睇地方而定,不過話名50分鐘,其實見個半鐘都係收2000,會傾到下一個病人黎,唔會催我,我仲有佢電話同WhatsApp,試過朝朝幾十個電話打黎嘈醒我,幫我幫你仁至義盡,可惜我都係扶唔起,成Pat爛泥咁,睇來我都係成世做廢青,哽老哽一世

精神科醫生就每次收$1500診金 30分鐘

我的CP同phychiatrist 都有係中大做客席教授

醫生幾好都無用,人廢就廢一世,以為自己好醒走去測智商,點知得113, 82percentile, 95% accurate,個實際range係108-118,都成五年前嘅事,聽到結果嗰陣時成個人in shock

十幾歲人身體仲差過阿伯,asthma,hive,L5-S1 disk herniated, medication overuse headache,chronic prostatitis, IBS, Eustachian tube dysfunction, 鼻敏感,minor glomerular abnormally, hypertension
不過好彩有錢睇醫生,除咗disk herniated暫時冇得搞之外,其他都控制住或者已經醫好
利申:asperger syndrome, anxiety depression, somatization disorder

唔好咁啦巴打, 咁你而家有無返工返學呀
食左止痛藥無咁痛
今日都叫訓多左
唯有起身睇下書

食完藥作嘔係咪正常

其實你食完藥一半醒左, 係未過曬d 藥, 你起身會比較辛苦, 其實係床到hea 下係好d

唉,好辛苦
完全無力,好想訓,但又訓唔返
明明以前係豬,想訓就訓到
床邊本書都睇唔落去
唔知要點
食左止痛藥無咁痛
今日都叫訓多左
唯有起身睇下書

食完藥作嘔係咪正常

唉,好辛苦
床邊本書都睇唔落去
唔知要點

絲打慢慢黎, 你都辛苦左咁耐, 都肯去睇醫生, 等多兩星期真係會好好多
食左止痛藥無咁痛
今日都叫訓多左
唯有起身睇下書

食完藥作嘔係咪正常

唉,好辛苦
床邊本書都睇唔落去
唔知要點

絲打慢慢黎, 你都辛苦左咁耐, 都肯去睇醫生, 等多兩星期真係會好好多

好想訓,好想柯屎,好想寫下日記
咩都做唔到
企起身成個人好暈,想去刷個牙洗個臉都好暈
連玩手機都唔得啦
除左係到打下字,覆幾句男朋友
其他都做唔到
食左止痛藥無咁痛
今日都叫訓多左
唯有起身睇下書

食完藥作嘔係咪正常

唉,好辛苦
床邊本書都睇唔落去
唔知要點

好想訓,好想柯屎,好想寫下日記
咩都做唔到
企起身成個人好暈,想去刷個牙洗個臉都好暈
連玩手機都唔得啦
除左係到打下字,覆幾句男朋友
其他都做唔到

你幾多個鐘前食藥, 其實發作緊加上第一次食藥, 係會最唔舒服
琴晚食2.5mg Clonazepam ,300mg lyrica
今朝早唔知醒返學
頭先又訓左陣
啱啱訓醒舒服左好多
但仲未食今日粒藥
唔想食
頭先又訓左陣
啱啱訓醒舒服左好多
但仲未食今日粒藥
唔想食

點解唔想食?
我想要多啲藥添呀,晚晚都訓唔撚到
頭先又訓左陣
啱啱訓醒舒服左好多
但仲未食今日粒藥
唔想食

血清素無咩大副作用, 多數未慣先咁, 訓覺藥係會副作用大D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞