召集所有精神病情緒病患者(5)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

你食血清無問題啊?
Btw 我仲有隻lyrica 你識唔識

我識,我都有食,你食幾多mg ?

75,你呢

琴晚食左300mg,今朝都勁眼訓

你地講緊血清?可以突然多突然少架咩

佢不嬲亂食藥

上網睇左係另一種藥, 其實佢寫for 癲癇用, 我有次撞到有人癲癇發作好恐怖又覺得好慘 其實有無得醫

可以for 抗焦慮架
癲癇無記錯個dosage 係多好多

我知呀, 不過見到癲癇, 諗起呢個病仲慘過焦慮症好多

我識,我都有食,你食幾多mg ?

75,你呢

佢不嬲亂食藥

我不嬲都濫用精神科藥物 上次食左8,粒stilnox
平凡少女咁清楚我?

75,你呢

佢不嬲亂食藥

平凡少女咁清楚我?

你重要讀書做野,唔好咁玩啦

75,你呢

佢不嬲亂食藥

平凡少女咁清楚我?

點解要咁呀

75,你呢

佢不嬲亂食藥

平凡少女咁清楚我?

點解要咁呀

食8粒第二朝識唔識醒
自從有左糖絲sis呢度好熱鬧
糖絲變左呢度嘅班長
食8粒第二朝識唔識醒

起到身呀,其實有時我食咁多都訓唔到覺
失眠好辛苦
食8粒第二朝識唔識醒

起到身呀,其實有時我食咁多都訓唔到覺
失眠好辛苦

我都覺,佢好活躍
究竟精神科藥物既毒性同軟性毒品相比差幾遠

雖然我知係醫療用途,理性討論
究竟精神科藥物既毒性同軟性毒品相比差幾遠

雖然我知係醫療用途,理性討論

Bzd 係列入毒品類

我都覺,佢好活躍

佢靚女黎

巴打

我都覺,佢好活躍

佢靚女黎

你又知?

我邊有咁重要, 我鐘意搵人傾計, 因為好難得有人明我講0既野

我都覺,佢好活躍

佢靚女黎

痴線的, 唔好FF啦, 我好毒架個樣
糖絲變左呢度嘅班長

當你之後有一排見我唔到就代表我發作緊, 死就唔會, 好返先會有返黎
不如開個telegram一齊傾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞