召集所有精神病情緒病患者(5)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
召集所有精神病情緒病患者(4)
https://lihkg.com/thread/236209/page/1?ref=web
召集所有精神病情緒病患者(4)
https://lihkg.com/thread/236209/page/1?ref=web

開錯左去吹水台
大家除咗精神科仲有冇其他問題
我淨係頻頻撲撲睇醫生已經好攰

原來真絲黎

好出奇咩
上一個PO 唔知邊位巴打話成日嘔, 入院CHECK過無事, 其實咪算好, 我個次第一次發作, 我唔知自己有焦慮症, 我以為自己有咩病狂嘔, 入到醫院我話抖唔到氣又唔理, 淨係打左止嘔針, 係都話我食錯野, 最後我係無精神藥物0既情況下過左難忘0既一晚.......................
上一個PO 唔知邊位巴打話成日嘔, 入院CHECK過無事, 其實咪算好, 我個次第一次發作, 我唔知自己有焦慮症, 我以為自己有咩病狂嘔, 入到醫院我話抖唔到氣又唔理, 淨係打左止嘔針, 係都話我食錯野, 最後我係無精神藥物0既情況下過左難忘0既一晚.......................

我第一次panic attack 都唔知發生咩事
住左幾晚院

我係唔明點解我唔洗住院...又無開鎮仔, 明明我癲左咁話抖唔到氣

原來真絲黎

好出奇咩

我有眼疾啊
角膜變形,好唔翻
今日先去醫院搞完一輪

咁呢個真係唔關你精神科事喎
咁會點架?會唔會睇唔到野

我第一次panic attack 都唔知發生咩事
住左幾晚院

我係唔明點解我唔洗住院...又無開鎮仔, 明明我癲左咁話抖唔到氣

我都抖唔到氣

我係咁話自己抖唔到氣, 佢淨係話你深呼吸就得

其實我覺我上緊連登0既你已經唔係最辛苦0既時候, 我病發個時, 跟本電話都禁唔到, 襯你而家搵返自己, 諗多0的開心野啦

原來真絲黎

好出奇咩

我有眼疾啊
角膜變形,好唔翻
今日先去醫院搞完一輪

唔會不過視力好差
戴咗Con(硬Con)就冇問題
但今日試上眼好唔習慣

咁唔好諗到咁嚴重啦, 呢個又係焦慮0既其中一樣, 小事都會變到世界沒日咁

原來真絲黎

好出奇咩

我有眼疾啊
角膜變形,好唔翻
今日先去醫院搞完一輪

唔會不過視力好差
但今日試上眼好唔習慣

咁唔好諗到咁嚴重啦, 呢個又係焦慮0既其中一樣, 小事都會變到世界沒日咁

其實都真係濕滯架

硬con係咪年con,你戴軟con有咩問題?
我戴月con成日移位同埋矇

其實我覺我上緊連登0既你已經唔係最辛苦0既時候, 我病發個時, 跟本電話都禁唔到, 襯你而家搵返自己, 諗多0的開心野啦

最痛苦就係你想搵人傾
但係對方睇完唔回你就算
個下先係最唔開心
同埋會好多時會亂諗野
近排自己情緒成日唔穩定
就係因為依個原因情緒上都反反覆覆咁

最痛苦就係你想搵人傾
但係對方睇完唔回你就算
個下先係最唔開心
同埋會好多時會亂諗野
近排自己情緒成日唔穩定

有咩係呢度講, 一定有人回架

原來真絲黎

好出奇咩

我有眼疾啊
角膜變形,好唔翻
今日先去醫院搞完一輪

唔會不過視力好差
但今日試上眼好唔習慣

其實都真係濕滯架

巴打, 琴日1001 我開左PO, 平時係咪你開架?有錯請指點

我有眼疾啊
角膜變形,好唔翻
今日先去醫院搞完一輪

唔會不過視力好差
但今日試上眼好唔習慣

其實都真係濕滯架

巴打, 琴日1001 我開左PO, 平時係咪你開架?有錯請指點

無所謂啦邊個開,thx ss

最痛苦就係你想搵人傾
但係對方睇完唔回你就算
個下先係最唔開心
同埋會好多時會亂諗野
近排自己情緒成日唔穩定

有咩係呢度講, 一定有人回架

琴晚訓訓下覺突然情緒唔穩定
無啦啦係張床度喊咗幾個鐘
就算玩facebook打status同line冇乜人理過我
個種感覺好難受好想輕生
發覺啲所謂既朋友會出賣我
唔開心想搵佢地傾計但睇完就算唔覆我
當時受到打擊好大
就會諗: 我究竟做錯咗啲乜野?
點解人地咁多人like而我就冇人理
當自己唔開心個陣就會去聖堂望彌撒同祈禱
或者同神父傾計就會暫時情緒平伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞