一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
臭雞、淫婦
要話慘等學校炒咗你先講啦
不過我地努力緊㗎喇
一子錯滿盤皆落索
其實有一個位我無得唔信,軟飯王買架slk同勞果時,根本就未搵到錢,唔係條女俾錢,邊個俾呢?
咁不滿唔離婚再搵下家 呢下點講都係你唔著架喇
個阿sir擺明想食散餐啦
放左工, 條廢柴匿係間房作野, 一地貓屎, 又要做家務, 煮埋飯比條軟飯王食, 搞掂晒d手尾仲要做學校d野, 真係諗起都崩潰, 點可以捱到咁耐
炒你老母咩
你老母生到仔女咁弱智真係陰公
男強女弱就男人照顧女人應份
女強男弱就女人派帽抹黑老公係應該?
whatsapp cap圖都無張
日日唔洗做等條女放工服侍佢,諗起都正
如果你真係頂唔順 你應該一早同你老公攤牌 傾下轉工/收入唔夠既問題 講明再係咁會考慮離婚

你依家係justify緊自己出去偷食係岩 但其實點都唔係岩
仲要你係呃佢+造勁多假對話假圖呃人 依家應該人人都覺得你好恐怖

補多句 其實好多例子係結左婚但大家一早攤左牌會離婚 各有各玩 個啲case都唔會比人唱得咁勁 你今次真係錯曬
唔關你事就唔好覆,好多po嘅樓主出完都唔覆個po
條女先係重點下話
條仔最多咪食散餐食出禍
你條女? 你係咪龍sir?
根本唔似協議離婚仲要特登搵假menu 製造自己嘅假在場證據
支持你!!!

分手本身就係兩個人的事,外人有麼資格咁公審?要公審就一齊講出來~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞