一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
你女友係…呀轟?
咁點解仲要結婚?
條女on9?
仲有patreon 同好多其他xxfans
D 藝術家好中意揸架垃圾車扮搵好多
第一句就錯字 點做人老師㗎
其實陳同佳都可能係缺乏母愛,長期比人欺凌,又比女朋友欺騙先會咁…係情有可原
老實講 你同一條仔9年都無穩定月入嘅男人

突然有個大家臭味相投(老師) 月入穩定 樣唔差嘅狗公

你都可能比人呃到

8月中先租架

可能一早同莎比亞講咗離婚搬出嚟咋

出軌係6-7月
無相無成 你借ac比Biden 出文都得啦
你有無試過做錯選擇而後悔?
所以大家都唔鳩知
但又屌鳩人點解點解
撚知點解咩
係都煮呀蛇啦吓嘛
數臭老公寫一大堆
出軌就幾句了事 唔講下邊個勾引邊個
問題係咁多年黎你都係甘心咁負出依啲野呀嘛
你唔gur就一早分手,而唔係出撚左軌先計返轉頭
無,做錯只諗點承擔責任後果解決問題

而唔會去後悔
臭鳩
你都懵撚黎既
對狗男女有錯唔可以俾人公審既?
綠帽男俾人爆大鑊咪又一樣會俾人公審
你都攞黎講
支持搞到狗男女身敗名裂
搞唔掂貓糧 = 賤女人同條仔誇大講法
我朋友勁愛貓的
佢係街見到貓出左馬路
都會出去抱返隻貓入黎
或叫隻貓 上返行人路既人
收皮啦你結婚出軌就係事實

做人老師俾返啲道德好唔好???
如果莎比亞真係好似你咁講
2個都唔係啲咩好人

我明白你陪佢捱左咁多年
的確係好悲傷
但係社會上大部分人都接受唔到出軌
你的確都做錯左
而呢一個錯足以令你人設崩壞
令到大家忽略你以前嘅付出

唔好諗住怪責莎比亞做錯先
因為佢都有做錯
所以你先咁做去分散大家注意力
小學老師都有教過
做錯就認 拉人哋落水唔會顯得你無辜冇罪
女良月台
明知條仔係廢既點解唔一早分手?
仲要同條廢人結婚? 仲要拖住?
偷食就偷食啦
咪話篇文唔合理囉
咁多年咁多怨言
仲會同佢結婚?
借AC 一出鋪講明係基本。
食軟飯既男人係可恥,過來人經驗之談,一年都難頂,做女人只會極速甩身,唔係一路拖十年八載再一路結婚一路怨佢利用自己搵錢當工人囉好無…? 你大可以光明正大叫佢養家要佢知難而退 ,同佢講如果唔服爆哂佢行用你既衰野七泥破壞一心建立好男人形象,又馱撚同雞君傾點樣寫衰佢咩?

仲有本身都費嗨事提,你屈人恐怖情人? 你D訊息又此地無人,buying durian with kwan, looking for a place to eat. 一直都話撚明同雞君一齊,你寫 with kwan 咪多左又多埋右囉! 所以英文唔巧就唔巧撚亂用,巧撚唔自然! 忡有D 時間證人相 Crop嗨到一岩一忽,埋單、酒店、床、餐排相又極度唔自然,智障都知呃大話慰問娘親啦,唔問多一句咪又比你笑唔係男人…

我都費事趕咁多,we go sleep now.

趕開又趕,兩條女卜間酒店12點就訓覺無嗨野呀? 同李蛇仆到天昏地暗唔得閒覆又the connection is bad, mostly have 一格 only. 男主角咁不濟好撚心你理直氣壯同佢講你盡唔到老公責任你唔好打算我盡老婆本分,唔好過問我。咁你咪唔駛同雞君傾點樣寫衰佢囉。唔好依家講到好委屈就一句我認我出軌唔岩,唔岩就道歉同收聲啦,仲出乜撚野自白? 想做臭老公個名? 我唔排除佢係你口中講到咁,因為真係大把呢D人,但係你爛泥扶唔上壁,甩左呢D負累ALLY KITTY 啦,仲唱佢jm9 ,快撚D潛水等人淡忘你快撚D同李蛇相宿相棲唔撚駁偷偷摸摸啦。

仲有首期又你比,供又你供,名又要靠你,咁你唔好撚簽層超貴納米啦,佢耐你咩何? 所以又係好撚唔合理。

真心一句, 我係你,有咩怨屈係要硬食望沉底,唔好打算搶受害者角色,你地係下把。況且 如果甩到世紀賤男係 真。值得。

你認係淫婦就好,即係奸夫會睇,反正佢今日SL,本身我覺得佢兩公婆係佢兩公婆之間恩怨事,你做第三者都唔及個臭雞背叛男主角,你都係過你自己人生情慾選擇,訊息間你都無咩口賤,本身替你紅顏禍水汗顏。但係你不斷 peter & paul 咁攻擊事主係乞撚人憎,做男人,衰左就頂算, 就算人地兩公婆本身傾成點,你下把位係要硬食啦, 仲咁口臭又咩要提醒連登仔負法律責任你好撚kai 你g5g…?

any肥,we go sleep now
點樣無勇氣講

第一佢講既"自白" 純粹係佢係依場拖入面感覺唔好,但個個都有依個時候

第二,一路感覺唔好點解要結婚?條仔用槍指住佢?你簽contract前你自己都要諗清楚喇,雙方都有commitment.

第三,無論係幾想要搵第個,都一定要搞清楚關係先。兩個星期就租屋?條仔同佢sp質。你估條仔會上身?
嘥咗個戶口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞