一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
諗諗下你隻臭雞跟佢都知係作家生活無保證
日後係點無人知可能變九把刀呢,結果你係用9年賭一鋪,只係發覺賭輸想離場,咪講到有幾大付出得咖
其實如果真係傾好和平分手,隻莎比亞仲要咁樣po 上黎都幾撚仆街。其實認真諗返,講到自己幾咁愛miss,最後又咪係叫自己個fd po 曬上黎?根本想miss個人生玩撚完,其實睇得出佢都幾識扮癡情同有心機係咪因為無左做好男人呢個人設,就開始營造被人綠既人設?miss李,如果我係你,就拎啲莎比亞一直食你軟飯既證據出黎不過出軌係唔撚岩,但都唔好比隻莎比亞繼續扮好男人啦屌
咁多年感情 要一下子放棄的確唔容易既. 再心軟聽人地甜言蜜語就應承唔出奇
你睇呢篇文個陣有冇見到證據先?
好啦 你睇唔到我唔怪你啦 呵番
死臭雞想將自己出軌合理化
條女都係牛鬼蛇神架啦
圖都冇呀
其實食軟飯證據 睇古巨基個youtube訪問都已經聽到咁上下既野啦
你去投資台睇下就明
抽隻新股番黎陰跌 跌到殘晒
體無完膚 諗住恨心止蝕
點知公司話傾緊合併(結婚)
話合併完公司有新方向 營利大增
都投資左9年 咪搏一搏
點知合併完(結完婚) 繼續陰跌..
根本同之前一模一樣…
臭雞都學人出論文

不如你寫本臭雞食腸的180日啦。應該幾賣得
兒登炒車實錄
同意
出軌就一定唔撚啱咖啦
但如果真係有證據講到呢篇文係屬實就真係好好睇
但莎比亞都係想條女收皮咖啦
too long 唔睇
都係個句
點解要結婚
點解結完無耐又出軌
撐條女嘅講咁耐都答唔撚到
死假膠
講緊一開始如果好似佢咁講想離婚離唔到 條女都可以分局呀. 唔想走味分房住LO 我唔覺得有咩問題. 咁多不滿/ 出面比其他人屌緊, 重同老公同床有必要咩?
個男真係賤到無人有
出事就出軌啦,講咁多慘情說話都改變唔到事實架喎
同軟唔軟飯無乜關係

我當李老師同左個有錢佬一齊但佢都可以照出軌偷食,有衝突?

偷食就是偷食

人地用得網絡力量去整死你都係佢本事,
覺得人地唔掂可以千千萬萬個藉口去背叛?

真心,呢樣野無可能合理化既
嚴格黎講唔算婚紗相 只係情侶相
樓主成篇野假膠 冇證冇據 完

點解朝早影結婚相 夜晚就扑野

答我啊

答我啊

答我啊
點解又要結婚
搞到而家真係好咩?
要俾多少少圖同證據

數臭對方 企圖合理化自己偷食行為
女人最撚叻扮可憐 扮好女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞