一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
其實係咪真係一篇文就可以掩蓋佢婚內出軌,同朋友夾埋呃老公嘅問題,我唔係當事人冇得批判感情上嘅錯對,但無論點都唔係婚內出軌嘅理由。講到點慘點慘咁當初點解結婚,仲要早上影完上晚上搵李蛇,點解同李蛇偷食嘅時候唔選擇離婚?
唔係話做100毛做左兩年 車都買到咩
而且條仔咁廢都頂到九年結埋婚
之後先出軌咁on9 咁都抵條女死
所有業都佢自己作
以為結婚之後會改掛,我點知點解?
因為好多人都睇唔起食軟飯掛
垃圾影撚衰啲男人
李sir一睇就知九公格
Miss li一睇就知係蠢,唔係唔會晒左十年係條廢柴度
呢獲野之後李sir實自保
逢場作興既野
係明啦
死臭雞收皮啦
一隻臭雞的自白
你覺得正皮係咩意思

其實條仔廢你咪同佢離婚
冇人叫你岀軌
仲要唔del WhatsApp msg
你話係咪蠢
TLDR: bullshit
明嘅就會明
無論女方9年間付出幾多,一但出軌就會係臭雞
無論男方食幾耐軟飯,一但被出軌就會係聖人
啲人鬧男方低聲下氣係廢柴,又會有人維護「9年感情好難放低」
但又會質問女方點解唔分手,冇人諗過女方都可能會念9年感情
許志安出軌時連登風向係貼賓穎對波同嘲笑鄭秀文
即使男教師同樣出軌,但冇人追擊佢
因為女人係原罪
ching sick ball
有證據就拎出嚟 幫你屌返臭隻莎狗
冇證據 得9up就繼續狙擊條女
別讓李蛇跑了
On9囉 仲問
收皮啦乜proof都無
尋日話兩邊都有問題個陣就俾人屈係打手
宜家風向轉到 話左人係情感生物,作家俾哂d情緒勒索『證據』出黎,個個就周住出軌既問題,而無視左條友本身都有野隱瞞
條女係慘
不過佢出軌都係錯
自己睇錯人比第2個氹下就做臭雞
其實一大段嘢打埋諗住博同情不如收收皮先啦
條仔又係你揀嘅講到咁頂佢唔順又唔撚分手,唔同佢講清楚仲要結埋婚有咩好講
莎比亞係虛偽但你隻臭雞都唔係好得好多,特登結婚跟住又同第二條仔租樓玩地下情

比狗公氹兩野就獻身
講到咁柒多缺點
一句以為佢會改就結
都痴撚線
作故作好啲得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞