一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
咁起碼時間線上無衝突喎
有咩好話佢
但攤左牌仲同莎比牙影拖手相?爆料樓主話影完拖手相個晚去搵奸夫喎
咁唔滿意咪分手離婚

出軌
係囉
明明咁「傷心」但又可以答到朋友
第一部車咩型號都即刻搵到圖,有埋車匙
如果呢單野係真我支持嘅
但要有圖囉
同埋
第三者點計都係有問題
太早切入
死臭雞 偷食死全家啦 講到自己幾咁慘 唔講以為沙比亞拎槍逼你養佢咁 唔想養咪分手囉 又話乜撚野隻貓捉著自己回心轉意 講到自己付出好多咁 係度博同情分 收皮啦 一早唔想過咁既生活咪分手囉 講到自己偷情係因為分唔到手 講到幾咁有道理 人地咪又係一樣付出左9年對你 起碼人地冇偷食想同你一齊 你就因為唔想咁樣就出軌 咁樣破壞呢9年既感情 好似講到一直得自己付出感情 你覺得佢差咪同佢傾 傾唔掂咪分手 最多覺得呢9年係惜 而唔係你係臭雞。 而家想睇你出街做過同街老鼠 祝你呢世冇男人要 學校又比人炒 屋企人同你斷絕關係 折墮到要做雞既臭雞
睇到我火滾 利申最憎出軌既賤女人
其實影拖手相有冇日期
條女處理得好 無時間衝突無偷食
應該會係屌莎比亞窮撚軟飯王浪費咗條女9年青春
我咁睇啦 篇野係真既 條女頂唔順莎比亞講左分手 但冇同莎比亞講佢已經識左李蛇 什至同居一齊住 所以莎比亞仲會send message 比條女問佢係邊 做緊咩同緊邊個一齊 條女又廢事同莎比亞講咁多 咪話陪緊fd 後尾比莎比亞發現左原來係有第三者 佢又認為條女係因為識左第三者而同佢分手 咪發晒癲上泥連登屌咯
隻貓最後揀咗邊支筆寫?
樓主我同情你
因為我遇過呢種吃軟飯既男人
分手又死纏難打 又ai又求又話要死
每次都心軟
跟著問題同分手邊緣不同loop
當年好痛苦,但唔知點可以走出
我自己既經驗入面無第三者
如果有,我會覺得佢係救左我

不過我係一個人
連登會繼續插你
你最好唔好再睇留言
反正你唔會改變到世界
連登仔點都係食花生
死臭雞
Tldr
好慘
呢單明係條仔私心報仇啦,又唔提下人地養佢9年咁耐,又幾愛幾愛又由尻網上公審條女,一邊出post扮可憐一邊笑緊啦佢,又報到仇又吸到fans如果女係已經提出左離婚,明顯條廢柴就係果種得唔到你,要整死你既心態
樓主假膠黎架
其實有睇古巨機個訪問,佢地講嘅嘢,神態,都fit
啲人話唔計,要守寡到個divorce procedure 完結先得
佢既朋友咪即係佢本人囉
作家真係作家 好撚嘔心
唔係話女主角唔辛苦 但明知自己條仔係咁仲要結婚 之後再岀軌呢下就講咩都冇用

結婚呢啲咁有意義嘅嘢 唔係寫嗰名就算
臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞