一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
雖然唔會回應,都唔知係唔係當事人,但有幾個問題留俾各位諗

1. 層樓之後點處理?

2.結婚唔夠一年無得離婚,但一年夠老公唔簽紙都唔可以即刻解決,咁又點處理?

3. 既然咁多不滿又咁多不似預期既事,當初點解仲要選擇結婚?

4. 最後做得出點解擔心承受結果,開始都已經知係偷食,就開始都已經知俾人發現最錯一定係出軌果個,咁講多做咩?

5. 兩公婆之間有無得悉大家問題?
假設係老公面前扮無野好愛佢,咁點處理解決。

Sor1999
即係有理由就可以咁樣有第二段情?
如果個女嘅好慘 但唔代表有理由就咁樣喎
個男仔真係好廢
講咁撚多咪又係為錢
嫌人窮當初咪撚結啦 死臭雞
玩感情最仆街 人地唔離唔代表你可以出軌
為人師表唔以身作則 不知所謂
收皮啦死臭雞
仲有合理化自己
同個官講啦通姦
慘係慘 都唔係出軌藉口
但我都同情佢
9年感情 當中辛酸 外人的確唔會知
宜家可能教師都冇埋
唉 何必呢
我有睇過篇野 今朝有巴打repost篇野binc

但個篇野應該係兩年前 因為篇野入面寫佢地一齊左7年

如果真係咁既情況就更加唔應該結婚啦 呢啲重大決定咁兒戲
兩樣加埋既話,條軟飯王何來錢買?同埋你都知養車貴啦,可能又係條女俾
永遠將大責任推比男人
李蛇又未結婚 又冇計劃抹黑自己另一半 層樓又寫佢名
點睇miss li先係boss啦
好癲
咁的確睇得出你老公啲控制欲有啲大 我睇到你地啲WhatsApp 都有啲驚
假文 剩係BB房都fail
我朋友同條女都冇諗過生B

假膠寫,匆認真!成篇文造假
拉!
教d學生出軌?
條law個意義
咪係囉
就算法律唔比你離婚
都可以分咗手先

唔分居 又唔講清楚
又要同莎比亞影情侶相
點講都係條女做錯
咪臭係 點會咁撚不滿咁撚多年都仲會結婚 又講到青春幾撚緊要 由買車嗰刻就應該分手啦
Boss vs Boss vs Boss
三個都有問題 花生真好食
反擊計劃開始
兩個小學老師請假喺屋企作埋啲小學雞文
啱啊,呢啲全部有數得計,除非你話條垃圾月入5/6萬,屌如果佢咁好揾早就上咗車,駛鳩搬成5次樓,客觀分析呢啲實則數據就知佢一定食軟飯
呢篇文值幾多Q?
宜家先知原來結婚唔夠一年離唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞