一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
咁做咩要借阿轟過橋?
做人嬌情到咁 條仔當然係有佢自己問題
但唔代表你偷食係啱
你覺得佢廢你一早可以離開佢 唔使拖足九年仲結埋婚
好憎啲女人一有咩事就講話浪費咗幾多年青春喺個男人度 一講呢句就好似人哋錯晒佢啱晒咁
大佬大家俾嘅時間係一樣 嗰九年男嘅都可以花落第二條女身上 你覺得佢有問題你一係就一早分手 繼續同佢一齊就等如你接受咗嗰樣嘢
唔好去到爆嗰陣先至話人哋乜乜七七講到自己先係受害者咁
tldr死臭雞
個個將大部分責任比曬李蛇
明明miss li先係主角
當你唔係假膠,你都冇講點解仲要結婚同埋識左2星期就上人屋企
錢作怪, 比番層樓人囉
唔洗兜喇 你無行架喇
唔會有彎轉架喇
定左形架喇
咁樣你會唔會開心啲
珍惜有口罩帶既日子啦
人地話你出軌,證據全齊,著到勁淫租樓搞野,你超越做老師應該有既道德水平,所以你身敗名裂係自己攞黎。其次,你話女讀者又好,協議和平分開又好,有冇證據先,有證據照擺囉,反正都攬炒。冇證據你想喺連登攞返光環根本冇可能。

講到咁難捱咁辛苦,你有本錢根本有好多方向可以走,而唔係勁快揀左出軌依條路。
同埋係咪寫臭人計劃一部分嚟架?
小二多來一客花生!
假膠都信?
收皮啦,反轉豬肚就係屎
一堆廢話,真係臭雞黎
有無SOURCE
臭雞仲自己覺得好委屈

你係閪痕都可以離左婚先扑嘢
你忍唔到你咪走囉,重結咩婚阿
到自己出軌東張事發就怨婦咁
你自己諗下合唔合理先啦
你咁多怨言就一早應該離開佢啦
從道德觀念上點都係你錯啦
扮咩弱者?
樓主老母買買吓餸時突然被幾個有180CM高、會考30分、條J有30CM長的年青男子拉咗入去殘廁,之後個個都除咗條褲,講咗聲:「樓主老母,打搞晒﹗你很想要吧!」之後分開樓主老母雙腿,咁就頂咗入去,成個殘廁彌漫住一陣啪啪啪啪聲﹗第一個完事後到另一個接上,都係好有禮貌咁講咗句:「打搞晒﹗」先開始做,直至到第三十個後..........樓主老母就問:「雖然過程中好HIGH,但可唔可以話我知點解你地要咁做嘅?」咁第三十個年青男子就話啦:「伯母﹗其實我地都唔想O架,鬼叫你個仔係高登話有正野睇,點知入到去又無,我地都算係咁啦,禁咗幾十次F5先過嚟攞籌排隊。伯母,唔講咁多住啦,後面仲有好多人排緊隊,警察仲開始派人嚟維持秩序啦,我嗱嗱聲搞完都要趕住返工啦。」樓主老母又問:「問仲有幾多人排緊隊?」年青男子又答:「你問下一個啦」........啪啪啪啪.........到咗第一百個時樓主老母又問:「請問後面仲有幾多人排緊?」第一百個年青男子就答:「唔知啦,我嚟嗰時已經好多人同我一齊搭港鐵一齊嚟,一開車門,我就好似去書展咁衝入嚟先排到咁前咋,聽講而家排到二千幾,唔講咁多住啦,我要開始啦!」啪啪啪啪啪...........
突然,樓主老母又俾十幾萬個高登仔圍住,樓主老母心諗︰「個不肖子一定又係高登放流料啦,不過我上次係殘廁俾成十幾萬高登仔輸大米都無事仲咁high,今次我會瀉你!?」於是樓主老母即時除褲仲舉高埋自己個西擺出一副博屌既姿勢,高登仔見到如此情況,於是話︰「樓主老母,你既勇氣我好佩服,但係你個仔今次又放流料就真係原諒唔到,所以都係打搞曬啦!」之後樓主老母身邊就不斷有啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪既聲音傳出,另一方面樓主老母因為太爽既關係而不斷發出呀呀呀呀呀呀呀呀呀既呻吟聲.....高登仔們同上次一樣都係一個完事之後到下一個,仲有係開始之前都會講番句樓主老母打搞曬咁,直到第十萬個既時候,高登仔見樓主老母已經應付左咁多個高登仔,於是問︰「樓主老母你頂唔頂得住呀?」點知樓主老母竟然反問佢︰「你很想要吧?」高登仔聽完之後,個個變曬超級殺亞人,個個都會考10條A,身高2米幾,條J 300cm長同粗過電燈柱,之後佢地唔再一個接一個咁去打搞樓主老母,而係十幾萬條高登仔既JJ一次過插曬入去,樓主老母即時陰道爆裂!高登仔見到咁就話︰「估唔到個老母同個仔一撚樣咁仆街,你當我地高登仔流架?我講你知呀樓主老母,如果你個仔再唔放D真料出黎,到時幾千萬條火車咁樣既JJ屌你我睇你頂唔頂得順?」係E個moment,樓主老母唔單只後悔自己低估左高登仔既實力,仲後悔點解自己生左個咁不肖既仔,此時佢眼角流出一滴希望樓主改過既眼淚!

樓主,救你老母呀!!!
擺明係當佢sp啦
條傻雞仲on99咁
根本就係想將偷食合理化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞