一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
middle都仲可以話為咗搵錢寫文,條友寫咁多年都半紅不黑咁就真係真心寫呢種垃圾叫春文
兩個都係仆街
條仔係垃圾
條女係臭雞
一個廢
一個蠢

感情呢啲嘢唔處理好就接受第個
點解唔同奸夫講清楚 離左婚先扑野都忍唔到
然後比個作者大條道理用鍵盤同文字公審

有睇個莎士比亞既人都知佢咩料
唔好講樣,文字都顯示左佢係點樣既人
依個post既內容一啲都唔出奇,仲好真
兩邊都有問題
如果係真既話
On my god

你話要學車…我畀錢你學

你話要買車…我支持你,但你唔係買架車代步或接我,你係要買架跑車炫耀自己嘅成功,到最後唔夠錢又係問我拎…

你話男人要有隻勞,我又買畀你,你仲要嫌唔係地通唔夠靚…
出嚟用真人回應啦
Baby Kingdom 啲家長唔上連登嫁
屌咁咪唔好結婚囉
臭雞想將偷食合理化
當初咁衰又唔分手,on9結咗又唔分居,佢係慘,但好大部份都係自己攞來
屌 真係估撚中
成件事就私事
條仔爆出黎講 又要扮情聖 其實好噁心
CLS…人地就只係提供客觀証據,我諗連登仔想你死多過佢….你就出完軌仲要剩出文字人格謀殺人仲想博同情,咁既人品仲要為人師表
跟得唔貼但又一嚟就屌柒個男人?死臭雞
避重就輕唔提出軌 正人渣
搞笑
正皮多800幾
一齊左十年仲會咁講野有幾多個丫,你今朝見唔見你老豆讚伯友個早餐好食?
咩錄影
呢篇野係唔係本人寫都唔重要
因為好多野 你去莎個page都會睇到
1 男方從來無穩定收入,Part time 都唔番下
2 男方無收入無資產係唔會買到樓,明顯要靠他人
3 男方覺得女方「易哄(7仔雪糕就tum到)」「很簡單(去7仔約會都ok)」「要求多(女方提出想放假去街)」,佢自己寫d垃圾文有提及過,想知自己搵。過時過節禮物都唔多件,仲會做野做到幾日唔同女友講野。(認真咩?一份工都無番既人,會忙到幾分鐘、一餐飯都抽唔到時間?)
4 女方為教畜,工時幾長相信不需我多講。男方自己提及過見到女友一日比一日殘及辛苦,只能廢到講加油,卻無搵多份錢幫補
5 男方無錢不是第一日的事,佢自己都經常提及自己有幾窮,做訪問時直接講需要女方補貼。養貓、搬屋、日常使費等,全部女方付出。
6 男方「朋友」出既post 資料過於詳細,好多只有本人先有既證據,如whatsapp記錄等。
7 跟據男方與女方對話,假設男方於知道對方出軌分手後仍愛護及關心對方,照理男方會為女方澄清、要求「朋友」停止公審、停止向「朋友」提供第一身資訊,但男方沒有。很有嫌疑男方講一套做一套,是為偽君子
8 女方要拎走貓不無道理,男方有錢照顧?
9 叫女方還樓比人果d,首期同供樓錢邊個比都未知呀。
On9仔,單方面離婚,對方唔同意,法律上至少要一年分居

所以其實係大作家死拖住唔肯離婚,玩鳩條女
exectly, 外人睇佢係第三者,但當事人會當佢係救世主,所以先好唔理智咁沉曬落去
莎比亞原來咁廢,睇返佢以前啲文都覺得嘔心
Miss如果分到手先同啊sir一齊嘅話就唔會俾到位人入
講乜都改變唔到出軌嘅事實啦 講到咁大怨氣 付出咁多又當初肯結婚 結完婚半年就即刻出軌 當人傻
係呀屌
一睇莎sir個樣,完全同描述既100%match
佢真係買左架sls黎揸咩乜
分手係一個統稱姐 如果結左婚咪姐係離婚咯你話婚姻有法律責任 都仲有誓言泥 承諾錫對方一生一世添 咁莎蛇有冇做到先 現金大把人結左婚都離婚啦 都係一張紙姐 唔洗將個focus 擺左係結婚度既

簡單啲咁講啦 搞成依加咁 雙方都有責任 唔好剩係罵晒一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞