一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
嗱正常啲咁講啦 兩個嘅關係肯定唔係平時大家睇到咁恩愛啦
個男都知道會分開/ 離婚 但係近排先發現第三者掛

咁就大條道理話分開
點解個個都即刻信篇嘢係真

而且條仔廢係擺明
但一早分手/唔好結婚/分居,究竟有邊樣有難度
而家點睇條女都係直到東窗事發之前
都仲係又假相又夾朋友,千方百計想瞞住個舊嘅
想食晒兩家茶禮
唔穿嘅話到而家仲呃緊呀,真係難為佢咁委屈自己喇
如果我係佢學生就好喇
可以細細個就識呢種價值觀
男人廢唔廢,都係條女自己揀;條女揀完又要瀨落男人度?
有太陽既時候就恩愛影相,夜晚就出軌俾人diu………咩主動提出離婚,剩係呢樣野都已經好唔可信,一味想淡化自己責任,推晒落男方身上,咁仆街唔怪得人要爆淫妻大鑊
如果呢篇野係真,你咁既品格做老師…
做錯野仲spin 去其他野度
講到咁撚慘 咁撚委屈 9年都唔同個軟飯王廢物分手 睇黎真係真愛 呢個女人真係好撚偉大
好!幫你拉!
係嘅話又洗撚搵fd同舊餐牌去隱瞞自己另結新歡
根本條女咁瞞住作家都係想食兩家茶禮
篇自白好矛盾
一開頭個「牠」睇到我R晒頭

以為係啲咩高深嘅擬人/物化嘅故仔
起一起樓主底就已經知假膠黎都仲咁多人信
miss 講到自己忍個賤人咁多年
但個閪痕一晚都忍唔到
有冇絲打解釋下
信就on9啦,一早都講緊寫衰佢
港女logic: 我錯都係你唔啱
李sir同Miss Lee已經俾人屌左廿個post都冇咩好講
反而莎比亞呢條垃圾真係要屌佢老味
所謂作家根本係靠條女
放自己感情事上網,想人公審條女
正仆街黎
感謝你 成篇文都係假文 但好多人信
岩呀 幾仆街都無問題 最緊要有錢就高潮
其實咁樣未經他人同意入人whatsapp account cap圖已經干犯不誠實取用電腦罪,條女衰出軌比人公審,但莎比亞隨時要坐
認真,結婚未夠一年喺香港離婚係幾乎冇可能呢件事,係真的
爛面作家post上黎連登
公審女方
而連登仔一向睇人仆街最開心
死臭雞 一腳搭兩船 仲扮委派
好啦 各有各講

真相得1個
股票可以同時買好多隻,感情可以

咁呢啲幾號講?!
8 year relationship doesnt deserve a

仲唔係攤咗牌?
忍咁耐都唔分手
仲要信佢會改同佢結婚
結完先果半年就頂唔順話條仔無改到
屌你佢9年都改唔到你期望佢半年會改到?
出軌就出軌啦臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞