一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
分析得好好絕同認同
咁點解佢唔直接話我搵左第個男人
要講咁撚多大話
出軌俾人周到就輸撚晒
邊個玩邊個
結得幾個月就要離婚
兩個都on9
睇軟飯王IG
都見到做佢老婆好撚慘
成日影老婆相出po 一直消費自己老婆
仲要咁撚窮
同佢捱到今時今日真係仁至義盡
睇左頭3 段
你個人點諗其實唔關我地事
出軌你咪出軌,打一大篇野去合理化自己既錯,仲要講到你唔想被逼咁
打完你會好過D,但唔會因為咁而有人同情你覺得你做既野同原因係岩

比人揭發左就數臭對方,成熟少少啦
本應你呢段野係你地兩個之間既問題,要坐低溝通解決
你呢D所謂痛苦都有其他人面對緊,你處理得差我仲要安慰返你?
呢啲就係我撐條女既原因👍
用下腦諗下都知好多謬誤啦。不滿大條道理講都得啦,洗同fd 作借口?
你條命關我哋撚事?
推到miss Lee 睇到
唔想見到你衰係有機心既軟飯王手上
咁阿豬阿狗都出到呢篇文啦
鳩估閪痕
我認真同你講啦 莎比亞既朋友 我明你緊張你個fd 但事實就係咁 件事雙方都有錯 離婚已是事實 時間感情大家都有付出 分一半身家攞到錢走人就算數啦
如果真係咁難孤寒 會送樓寫你名?
一層樓咩都還晒啦
其實幫女方既網民論調一直主要都講男方有幾廢有幾窮
所以出軌合理 情有可原

如果男人既價值建基於財力
咁女人既價值係咪建基於外貌同身材?

即係女人唔夠靚 身材唔夠好
男人出軌都一樣合理 情有可原?
男嘅唔抵幫都唔得於要同隻臭雞講好說話
唔好迫死人啦

祝佢努力打低埋李sir條女做正印
然後同李sir都搵到工開始新生活
既然對方半個優點都冇,連樓同車都冇,居然係唔諗住閃,更加要反其道而行,點解要結婚? 真心想知
得閒得濟
岩啦,推到軟飯王扮情聖既人設崩潰
睇下佢之後仲行咩路線寫文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞