一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
情侶相得一張cap圖冇名冇日期
Menu嗰張仲奇怪 冇profile pic
之後啲痴漢message又有返
其實啲對話係同邊個講
利申 tg用家唔識用WhatsApp
如果真的唔識照顧貓又扮愛貓? 咁就真係收得皮
條契弟邊夠膽吖
隔住個mon都覺得臭
有乜證據條仔係軟飯王?條女講2句又冇圖。
如果臭雞講嘅係真嘅,條女冇縱容,條仔可以食9年軟飯?知道佢係甘,仲要嫁?朝早影婚紗相,夜晚去偷食?
食軟飯還食軟飯。唔係臭雞出軌嘅理由。
其實段野 一隻臭雞的自白 味有人確認係條女打出黎既. 做咩咁多人信到十足十? 一段唔知真確性既野嘈黎做咩 好笑 重要講到因為個男人仆街, 結婚味夠一年味分開就出去比人屌好合理咁 味見過香港人會咁大方
屌你老母 樓主假膠作文咋
係咪覺得好岩洗姐
係咁講
都有70%真啦,唔係點會喊都特登錄影,錄完仲要send比個fd喎
好似話愛情無得解釋
其實出軌 有多個伴侶發展有咩問題
咁講啦,三舊都係屎,莎生呢條廢柴係屎
證據?
作家會唔會太抬舉佢middle 都好過佢
比啲弱智港女睇
李蛇
因為我借個AC俾條女開左呢個post.我好對唔住大家
我而家打算問下條女究竟係邊個寫呢篇野
同埋試下八下睇下有無d咩消息, 但請各位清咪屌我
篇嘢堅定流啱瞓醒
你講緊咩?佢已經係人地老婆,分咩手?婚姻係有法律責任仲要係老師,你係咪現代人?
on L 9, 呢個時候就黎講法律
文書野就死埋一邊啦
好虛偽噁心

咁冇品點教書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞