一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
樓主突登唔寫自己係邊個
唔寫對方係邊個

轉過頭仲戴頭盔話係自己條女打

你就知可信程度有幾高
🥴作文咁作
有閃咭未?
果堆wtsapp圖基本上d對話態度睇得出呢個樓主個故仔係鳩up
除非就莎比亞有意揀d有利佢既對話
咁既話我建議樓主幫隻臭雞公開晒所有對話出黎比人評下理還佢清白
閪唔痕點會咁想害在老公本性就係毒
我撐條女好大原因同你一樣,同埋應該養咗個軟飯王咁耐,連一條生路都唔俾人行
第179章 《婚姻訴訟條例》

12.對結婚後1年內提出呈請的限制
(1)除第(2)款另有規定外,自結婚當日起計1年期間(本條下稱指明期間)屆滿前,不得向法院提出離婚呈請。 (由1995年第29號第8條修訂)
(2)有關法院的法官在接獲申請時,可基於呈請人蒙受異常的困苦,或基於答辯人的行為異常敗壞的理由,准許在指明期間內提出離婚呈請;但法官在裁定有關申請時,須顧及《婚姻法律程序與財產條例》(第192章)第2條所指的任何家庭子女的權益,亦須顧及在指明期間內雙方達成和解的合理可能性。 (由1972年第39號第33條修訂) [比照 1970 c. 45 s. 35 U.K.]
(3)本條的規定,不得被當作禁止以指明期間屆滿前發生的事宜為理由而提出離婚呈請。

唔好搵藉口,你嘅所作所為都算異常敗壞嘅理由
一年內要離婚都離到嘅
俊龍 你好嗎
講到尾都係錢作怪
支持miss
佢老公都唔係好人, 分手係正確

男歡女愛, 偷食咪偷食lo, 唔係男人專利
真係好撚經典
女人真係好鐘意扮受害者
可以寫入史冊
條女係洗錢果個,軟飯王係搵錢果個
成個故事冇個好人 個個都係奸角嚟
根本只係綜合番咁多個post 啲人對莎比亞嘅懷疑寫晒入篇文去支持條女出軌
無圖一律當流料
如果有證據的話
Miss我信你
等你出證據
炒撚到成條吐露港都係車
你叫連登仔情何以堪
agger
琴日見到個莎比亞 send自己轟炸個老婆既whatsapp出黎
我已經覺得佢係一個attention seeker...
唉 男人老狗 何必呢
臭雞
改變唔到你出軌後仲想過人一棟
講到人咁差又結婚
收檔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞