一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
未搵到下一個 咪俾多次機會佢
起底啦 膠Po嚟
唔係2星期喎

佢哋6月尾識
8月中先租樓
真心痴線
一篇文講到咁多下被逼

1. 男朋友自己揀的
2. 出鏡你唔肯出佢有你符?
3. 你男朋友做作家又唔係一朝一夕的事 話佢坐電腦前無做嘢 坐電腦前咪做緊嘢囉
4. 結婚簽字又被逼咩?
5. 因為貓所以唔走 如果咁呢家走又係咩條件
6. 你又知現任識得1個月仲要人口普查就FIT你 咁就出到軌將來有排你出
7. 唔好講咁多 回水先啦 教師都咪撚做啦
8. 你自己都認咗出軌 就死全家啦
乜證據都無,廢文一篇,大家唔好推
非讚條女
我只係好撚憎網上寫濕9愛情文嘅人
所以完全唔想幫條仔
見到呢啲懶係情深嘅男作家就覺得好噁心
教到班女無腦 啲仔又以為跟佢咁做就係好
sor 我比較意氣用事
撚知咩 撚有跟得咁貼咩 郁d就人身攻擊
我錯囉屌
假膠
李sir
其實隻臭雞係咪應該自裁呢?
ms li有講分手、搬屋離婚
係莎比亞唔接受

打到咁撚長咪一樣出軌
收皮啦。屌你老母。免費雞呀。比個西人發洩用。仲要唔收錢? 屌你老母自己出軌偷食。再用大量指控遮掩自己過錯? 你誤人子弟呀屌你老母臭西! 自殺啦
明呀
老實講,條友唔搵工就應該分手啦
講到咁辛苦唔分手仲要結婚?
合理化自己岀軌?
講到個男人咁撚廢,又同佢結婚?自己有責任?
忍到9年又忍唔多半年離婚先再出去食仔??
嗰班弱智仔
但件事柒在原來佢篇野係有講大話成份係入面,哇阿臭雞 叫人點信你阿
結婚買樓不嬲唔會落晒兩個人嘅名
如果唔係第時再買樓首置又要再搞手續退返個名出嚟

軟飯王連工都無份
點落名點過壓測呀
但係佢哋結咗婚就等於共同持有層樓
唔好成日講到話佢送層樓俾條女啦
佢哋選擇唔做唔代表唔可以咁做啵 ching
Forum就係個平台比人討論野
偷食公告/公審就係其中一樣可以被討論既野

人哋(疑似)主角都可以唔要臉放上嚟 你理咁多做乜
到時萬一你被人戴綠帽 你唔講出嚟公審人咪得囉
一個臭雞一個軟飯王
打和啦super
條女當自己係雞?
無啦啦比錢佢做乜撚野?
Poki 就唔同啦
出軌唔撚驚 skrskr
所有野都自己買 貓又無人睇
講真 ching你咁樣有少少何不食肉糜

換個位諗 條女如果講嘅野都係真嘅話 的確係慘 做法可能唔係啱哂 但客觀上又錯唔哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞