一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
睇條大作家咁撚要面,窮過閪餓死老婆都要揸Benz戴撈,邊會咁易甩手離婚
中肯
姐係篇文直情係尻up
合理懷疑“一隻臭雞的自白”係假文
https://lih.kg/2674634
唔係
錢就大家都要搵,要怪就怪香港租貴物價貴
女人外貌同身材唔夠好你係咪會無飯食好撚慘先
無得比喎 ching
呢個值得pin
咁真係要訪問下俾正皮既有冇睇篇文
我正皮係俾女方既
Miss Lee 擺證據,
幫你推返20個post
不能益撚哂佢!!
兩個根本本身就已經出現左問題
只不過因為差唔多十年既感情先繼續一齊
講到佢咁衰
無人揸住枝槍逼你繼續同佢拍拖
更加無人逼你同佢結婚

拍拖個陣你唔走 結婚個日唔去悔婚
結完先嚟話人衰 所以要將出軌合法化?

呀missy你張cert買返嚟架?
好意思話自己教書嘅
教啲細路婚後有唔如意就出軌啦喎?

出軌就係錯 唔好打咁大篇野將出軌合法化
佢對你唔好 唔代表你就要無逢出軌
離唔到婚就分居 正式離婚先好開始新感情
佢要你死,
咁攬住一齊死
有錢咪可以發展理想,冇錢既就唔該量力而為
江b 同何詩蓓本身後面有強大家庭財力支持追夢
作家 藝術家 音樂家呢d 預左收入唔穩定啦
條女係咪第一日知先?

唔係欣賞佢才華 唔諗住支持佢就咪結婚啦
因為佢立場係要煮死條女 所以就算slippery slope都在所不惜
男人身高真係好重要......
https://lih.kg/431415

Ching真人真事?
你都識講虛耗了八年青春點解唔一早分手仲要結埋婚?
死臭雞
兩個方向
一個係條女真係蠢西
另一個係,條仔本身都係借女方出事做人設,唔排除女方仲對男方有感情先唔一次過切斷

但都係傻鳩黎咖啦
「但做作家唔係一朝一夕嘅事,可唔可以搵份正職先」

咁啫係你根本就睇唔起「作家」呢個職業啦 講咁多托柒咩死臭雞
因為佢立場係要煮死條女 所以就算slippery slope都在所不惜
恕我問一句
Ching你係咪無咩感情經驗
真。

出軌ge人根本唔明帶帽個種痛,同創傷。。。。。

唔係無左個伴侶咁簡單,而係令到帶帽個個唔識再去信人。。。。
你12 14 都未經證實
根本無人知佢兩個有無和平協議
女方男方點都各執一詞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞