一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
大把女俾條仔家暴都唔閃啦
世事就係有咁on9,感情有得分得清無感情台啦
外人如你都咁清楚
佢會唔知?
佢身邊親朋戚友會唔知?
無人勸佢唔好結?
咁佢都決定要結婚就唔該負番責任啦
一齊咗九年,咁嘅條件你都接受到
仲嫁埋俾佢
唔鐘意又講乜結婚?
有心出軌再搵一啲對方缺點無限放大
然後再自稱臭雞
順手講到自己慘
從而合理化自己偷食
再道德綁架+情緒勒索
你呢個老師真係幾勁架喎
唔幫人補習真係浪費咗你
紅杏出牆就ok
將愛過嘅女人出賣自己嘅罪證放上來就唔ok
第三點 咁究竟係好簡單 定要求多?
最撚好笑係講到條仔冇作為咁冇用但最後又結婚
仲要有班傻閪支持者
沙比亞係仆街但係呢條女機心都好撚重啦
到咗依家啲思想都仲咁迂腐
中國人DNA 根深蒂固
你哋不如話唔應該有女老師 女性應該係屋企
呀小朋友 講到咁撚貼仔 咁條仔寫業主 條女落擔保咪得囉 再講無穩定收入都可以做架傻仔 有六個月嘅收入月結單就可以除番勻 三講你又知條仔無錢?人地屋企有無錢你知?

依個po勁多臭雞朋友黎洗白
因為煮過早養俾佢食
甘係咪兩個人係業主可以要求免查其中一個TU, 只要自己一個都夠能力還款, 就可以加個掛名(免查TU)業主?
所以話香港做男人好慘
條仔係垃圾唔上進
直接出軌就完全無問題
睇完篇文只係覺得本身係臭雞 而家係on9既臭雞李蛇玩完佢應該可以同呀君磨
如果根據篇文 條撚樣沙士比係連家頭細務都指意條女 關理想撚事咩
你條女係咪叫呀轟

喊咗

睇在我喊咗份上
可唔可以俾我屌呀

反正你都係臭雞嚟
條撚樣除左無出軌 根本就係一個人渣
7就一定係㗎啦
由第一個post出現已經好撚奇怪
一開始以為自己個fd咁樣玩鳩佢 po曬自己d柒嘢出黎
之後越開越多 明顯男方本身就有參與其中 推波助瀾
對比莎翁個樣,李sir起碼無爛面算係咁架喇,唔通下下都要同全盛時期陳冠希比咩
咁又點
咁你地咪三個一齊落地獄
咪撚講到連登仔一定要take side得架
終於有清醒嘅人上水
條撚樣除左無出軌 根本就係一個人渣
男事主咁既條件,講真有咩資格結婚,比幸福一個女仔
我地唔係莎本人,永遠唔會知佢幾難受,如果篇野係真我會撐莎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞