一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
會唔會check下有冇性病
既然你一早發現佢有問題
咁點解唔同佢分手
仲拖到而家做乜鳩?

結咗婚,洗濕咗個頭,你出軌點都輸
你係嫌人窮 嫌人無出色 唔想養人咪分手囉
唔係話你以前對佢唔好
但你最尾選擇咗好錯嘅決定
你正正式式講好分開離婚先同其他人一齊whatever
其他人一定唔會有位入你 甚至仲會可憐你
偷食死全家啦
你又識d咩?
既然你好似識得多啲 有冇證據提供下等我支持條女先?
佢好似講咗喎
我指離婚個法例呀清
條女成全佢養貓但係又帶隻貓走咩玩法
岩架 軟飯王配臭雞 仲唔係絕配?
證據
作為女性睇到呢個所謂嘅自白,解釋,我都覺得你好嘔心好虛偽啊
出軌就係出軌,仲要對方都有另一半,仲想合理化自己嘅行為?
btw你知自己係臭雞都好
無圖無證據一律當9up la
擺明想借連登改變風向
條女而家分分鐘工都無埋仲唔絕地反擊想做鳩條仔咩
根據《婚姻訴訟條例》第12條之規定,在通常情況下,夫妻結婚後至少一年之後,一方才可以向法庭提起離婚。 也就是說,如果雙方結婚尚沒有滿一年,在一般情況下是不可以向法庭申請離婚的。

但講咩都好 你用錯方法喇
但更錯嘅係個主任 咩應該做唔應該做都分唔清
1年都等唔到咩
決定同隻懦夫結婚係你戇鳩
結咗婚仲出軌就係你仆街

離咗婚先話知你日日感謝祭

成件事睇唔到可以有咩正面評價俾女方
佢係有證據就直接po出嚟啦
無證據再數臭條仔咪顯得自己更仆街 miss li
你咪撚係人唔撐條仔就話打手啦
利申:我覺得條女偷食仆街,但條軟飯王抵鳩死
唔知佢學生上堂時會唔會叫

Good morning臭雞

咁你咪撚結婚丫嗎
咁佢證明佢單方面提過 + 同厹sir拍拖係之後就close file la

不過我睇怕都係更早或者雙線發展架啦
沙有證據講明影完戒指相定咩硬照當晚就去搵厹sir
當初承諾大家和平分開,但估唔到佢會用電腦上我個whatsapp拎啲記錄出黎上網公審我,想我失業無依無靠…同埋可以扮癡情扮慘情,等自己多啲讀者支持,立於不敗之地…真賤格

呢段如果真既
我諗莎比亞都玩撚完
咩圖都無好難信喎度咗兩日得啲咁嘅野咋?
我覺得都係真既
由一開始搵朋友分享上連登
到咁清楚每句whatsapp對白都有都睇得出有幾虛偽呢個人
嘔返層樓俾人先啦
個男人廢成咁你仲洽鳩人
錯漏百出佢轉頭就屈個男人唔識養貓唔忍心啲貓餓死先帶走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞