一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
乜啊 咁你都要有證據先說服到我軟飯王仆街架
佢地之間一直由拍拖到結婚相處係佢哋cum好既野 女方接受咪得囉 而家又屌人軟飯王

但而家出軌就天理不容啦
破壞完兩個家庭仲可以覺得自己無錯
就當你冇吹水,感情既野亦真係冇話岩定錯
但無論個元配有幾唔著都好
係咪應該先劃清介線,先去開始新既關係呢?
1年內離唔到婚,咪分居囉,同朋友講清楚自己分居中
呢D野真係冇得話「唔想講/ 唔想提」
唔提,外人一人都當你係某君老婆,
你出軌就係唔岩,仲要為人師表
咁簡單既道理都唔識,仲點學人教書?
臭雞臭雞 打咁撚大段野咪又係臭雞
講撚到咁唔滿意,咁你又應承同人結婚 ?? 唔識分手架咩 ?
係假膠?定係同阿轟嘅計劃之一呀?臭雞淫閪
咩圖都無,我就唔撚信喇
可能佢無諗過婚後竟然識到厹sir
軟飯王係衰 但真係叫你情我願
出軌唔只仆街咁簡單 係道德上情理上都係有問題
點解你覺得一個可以係你未離婚既時候flirt你既人可以付托終生
可能佢地講和平分開果陣,莎比亞根本唔知佢出面有第2 個呢

如果D野係真的話
當初結婚唔知承諾咗乜

而家人地承諾咗和平分開反口又唔俾
食軟飯係柒係垃圾嘅
但miss li可以揀唔養佢的
唔係你養咗佢 比咗錢佢洗 你就做咩都得
https://lihkg.com/thread/431415/page/1
畀多啲嘢證明你係本人 唔係嘅就躝開啦假膠
其實我睇晒成篇野,再對一對軟飯王既page,我信樓主講既野

條女最差既係處理離婚呢度,離唔到咪忍多陣囉,明知道個軟飯王靠網絡力量,要整死你唔難
臭雞驗性病未
起左佢底似假膠
真 時間線講d唔講d
又無證據 當佢9up la ching
變左心既(女)人信唔過
我想問你幾時死
佢而家咪就係衰撚咗啦
怪得邊個
我信你係弱智
竟然係d無任何證據既情況下講自己信邊個邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞