一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
你係有唔啱 未離婚
不過明白你 支持你重新出發
點解今壇野,咁多風向膠出來做野?

用咁多時間打依篇野,睇黎,係有計畫。

Any肥,但係你出軌。
咪講左買車買勞個d 唔做家務唔識湊貓又要養貓
成篇野都feel到女事主都食緊幾大壓力
唯一做錯就係比李蛇呃左隻豬
離左婚先就乜事都無
以為潮文
認真...覺得自己咁慘,咁有道理就唔洗偷偷摸摸,又作故仔又玩人
床上應該好淫
其實第一日知個作家底,再加個background, 都估到呢個事實啦!
人哋又靚人工又高,跟咗你9年,一句佢出軌,條友就升仙咁
兒登仔恨女人恨到受人擺佈
留名
轟師
篇文係唔係女事主寫都唔撚知壓你老母
條女講到對方逼佢咁
啲嘢死無對證 鳩up
我淨係知層樓係佢
佢拖住人 另外自己出軌
表證係咁多 連啲fd 都夾埋幫手出軌

條女吹水咁得 假相 朋友造假
呢啲以往發生嘅嘢造假一樣得
不過連登kids 睇嘢好表面
一有人反cup 未清楚情況就正評

風吹邊人擺邊
根本冇腦分析
就算上述野係真,條女仲on99一齊去出軌
咁都夠on9啦
你無證據 連登 BK 香討定法庭都唔撚信你啦大佬 想拉攏人心就比料啦
上面明明係叫緊你比證據 無料又屌人唔信你係因為連登
連登係好垃圾我都認同 但你呢啲係偏見咋
請善用起底功能
如果成件事真係咁
點解可以忍到9年
我真係唔理解
無圖無證據既野你都信
Ching智力有冇50

再講啦 咁大壓力都繼續結婚 影婚紗相?
嫌條仔廢但都仲一齊九年
嫌條仔窮但都仲同佢結婚
講唔通喎
認真 條女出軌固然唔啱
不過我撐條女啊 真心莎士比亞完全撐唔落
撇除搵唔到錢要條女做atm之外
po曬對話上網 又打慘情文博所有人同情
都係想所有罪推落條女到令佢萬劫不復

屌 根本打呢啲濕9愛情文嘅男人都係垃圾
一種就係狗公 一種就係扮好男人
利用條女抬高自己 顯示自己顧家愛妻情深似海
自己做錯又有人同情 條女錯又有人幫佢公討
真係立於不敗之地
阿李小姐,其實你本身都同你個朋友夾計(有cap圖)諗住做莎比亞,莎比亞係廢,咁妳就係賤。寫咁多嘢證明自己一直付出幾多,揭穿莎比亞有幾廢,其實又係想人同情你、合理化自己偷食⋯⋯

我一早發現個男人廢,咁多年咁多次機會你都唔走,都要繼續所謂嘅付出,然後冇收鑊就呻。文字間唔見得你係受到佢嚴重威脅,自願嘅嘢,咁你仆咗街就唔好喊啦。正如你結咗婚之後又出軌,單野揚晒,工都冇埋,個名臭晒,都係自己攞嚟,唔好賴三賴四。有心搞分居,搬走、出個聲明先,然後再同第二個男人一齊,有幾難?好緊火咩?
其實呢段野有無ref?
收皮啦臭雞,你一早都咁唔滿意都唔鍾意呢個男仔嘅你咪一早分手囉,喺度用愛包裝處處忍讓扮偉大,把口生係你度,分手,你大可以一早講。 出軌傷害人,九年時間, 你有青春人哋一樣有,如果因為你嘅傷害令到佢想自殺離開呢個世界,咁你同殺人冇乜分別。

出軌都咁撚多藉口,真係正臭閪
反正都臭左 出左軌,介唔介意俾我屌埋
完全正確, 分左手先, 至少都分居先, 唔理邊個仆街先, 你而家偷食就係你道德有問題

準備搵過份工la
一睇就知條仔廢啦 做個19作家咁多年都要靠條女養 條女係蠢左啲姐 心軟仲聽個軟飯王甜言蜜語話會改點點點 又念咁多年舊情 先應承結婚
呢個真
其實件事好明顯就係雙方都有錯
但係個女仔就係道德上面錯先
李蛇食咗幾多未成年少女有冇人知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞