一隻臭雞的自白

1001 回覆
4164 Like 1127 Dislike
[無圖]小弟識左個人妻, 想各位俾下意見
https://lih.kg/2570798

李蛇都係睇完連登仔討論先大膽求愛成萬個user同意有食唔食罪大惡極
其實一早應該分手
但感情你兩個人嘅事
都唔知啲連登仔噪啲乜7
篇文寫係女主角做按揭 其實好合理
咁作家收入唔穩定 好難過壓測
除非佢full pay 層樓,
唔係既應該都係要女方做主申請人

如果有證據提供就最好啦
咁點解條女仲要去影結婚相,然後夜晚去俾人diu閪?
個個人出軌做衰嘢都有原因.
你咁慘咁委屈,離婚都係時間問題,你就偏偏又要等唔到搞到而家出軌比人屌到上心口又怪得邊個?
同埋咩都要講証據,而家你出軌証據就一蘿蘿,指控莎比亞嘅就得你講.
你係主診醫生?
可唔可以講多少少?
兩邊既事業都係咁先啦
但莎比亞大獲d 無得救再寫呢d嬌情文呃妹妹仔
真,格硬拎個因去合理化出軌嘅果,
事實上兩件事係mutually exclusive
用性命擔保
同你講唔係

詳情請參考返影情侶相個日 post1-4
仲有Menu大話
愛情既野冇合唔合理
可能真係醫得返
各事主錯信連登,引致炒車
事實唔似係咁呢,同一日朝早去同人影婚紗相,夜晚去同人扑野
咪係,啲對話講到好成全miss李咁,又講到自己到呢一刻都嬲唔落miss,唔該莎比亞唔好懶落係自己fd 睇唔過眼po 上黎,根本自己阻止都無阻止過,其實佢目的已達成,而家網上大把人討論佢個個都覺佢係受害者,個個都可憐佢
吓 結婚係改革機會?
咁人人求其結婚博下爆升感情
男人身高真係好重要......
https://lih.kg/431415
咪玩啦,我係佢就每半個月寫一篇講之前對條女點好點好
就咁睇篇文,好認同個男人廢,廢你又同結婚?
你互相認識左8年,你明知佢廢都要結婚,即刻呢個係你既選擇,無人迫你。

選擇完後悔就係自己需要承擔既責任,正如你係鋪頭試完件衫,買完番屋企後悔一樣,你買完覺得後悔無人會屌你。

而家唔係錯在同第2個男人一切,係錯左出軌。
你單身,你有自由去交朋結友。
你已婚,再去發展新感情叫出軌。
要等臭雞解釋吓
佢好仆街
我係雞
咁撚多如果咩 有證據就拿出尼喇傻閪
兩個都係有問題,呢啲真係清官難審家庭事
如果越爆越多 即使綠帽男自身根本就充滿問題
肯定會係綠帽男既人脈網絡幫助發聲
Sorry for 1999
我每日返工好辛苦,放工仲要改簿出試卷同好多學校工作,仲要照顧你同啲貓,我唔似得你咁日日大把時間,我無你咁得閒夜媽媽行七仔呀,我要訓覺架大帝

日常生活就冇時間 用盡啲錢
但出去偷食就有時間 有錢租樓
愛情既野有證書考就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞