iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實我覺得用依家唔盡M1
除非佢解除iPadOS限制 代替到laptop
本身畫野同打code仲諗緊買唔買好
我youtube, 炒股都買
反正一手貴買,2手貴賣,ipad pro 2手價硬
就黎裝修
自己用ipad 畫3d 圖先開始真正利用到部ipad pro
jot note都方便嘅
ipad不嬲嘅必要性都唔係咁大㗎啦
當買個玩具啫
差唔多價錢 我點解要買二手
二手又唔知部機有冇俾人搞過
12.9 128gb同256gb都可以即日拎
大貨
我上個weekeend去豐澤/suning 都有現貨12.9
無特別想點用法
jot notes 畫圖都未必用到
最多一定係睇劇
可能買返MacBook air穩陣d
啱呀 最怕買完iPad pro返嚟封塵
我有ipad就無開過laptop了,好睇你點用。
翻新256 vs 64差800渣喎,2手兩部都差至少500,用多300買,夠你用耐d
岩岩訂左 希望唔好太顯眼啦
$349係成部機換,唔係淨係換舊電。
同埋iPad係換新機,同iPhone換翻新機唔同。
899/1049(apple care+) + 349換新機都幾抵
睇youtube d review 未
係好撚抵。到兩年期你想換電但電量超標唔換得你就可以用$349呢個辦法
咁換既時候係現場會幫你過埋d data ?
不過去apple store 睇佢啲display
好似都幾顯眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞