iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
magic kb amazon 美國有時有平 買過11"
美金$199
不過要用集運
麵巴,想問清楚小小,如果本身想買Ipad Pro,又想買多部IPAd 比細路,咁樣又得唔得?再次唔該
ipad pro做word同ppt你會後悔
長時間用一個鐘以上就會lag機hang機
萬一你save唔切真係咩紀錄都無晒(奶過)
microsoft office同ipados仲未完全夾到有bug
咁大獲
之前連登吹到APM好衰,唔敢去
我諗住上堂就淨係用筆,要返學傾assignment 同做野先用Magic keyboard(因為部laptop真係好重
轉用pages同keynotes
同一類只會送一次
尋日訂12.9, 夜晚交咗staff card , 今日收到approved, 3-10號收機. 2-3星期, 5 月底訂時要4星期以上
same here. 係唔明鋪有現貨,aos要等兩個week。如果快d有更好
我就係怕唔習慣佢個file system,一陣做完野搵唔返就大獲
原來有分別
仲諗住買黑色
黑色連埋iPad睇其實型好多,不過手感同外觀兩樣對比真係手感行先
白色好似仲要冇黑色易污糟
surface虧到
利伸surface 7 pro 用家舊電腎虧到1日都未必頂到
想問問,iPad Pro 11 2nd 的smart folio,岩唔岩11 2021用
唔洗帶牛,買隻pd尿袋/pd charger都好輕
日日帶隻牛出入
加埋佢熱起上嚟可以煎蛋
其實係買健身plan
我之前擁有過sureface pro 5 同 7。
結論係除非真文書,否則iPad全方位屌打。最緊要係sureface pro都唔平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞