iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
老人家煲劇一定夠做,不過gap gap mon就要睇吓你介唔介意
其實俾得air 4個價錢,不如翻新2018 pro 11好過啦
講真,睇片好似11寸好啲,話晒都比較接近16:9先
不過一定夠做,如果唔介意gap gap mon
我自己用pro
母親用ipad
其實老一輩嘅人睇片係唔大影響
反而個喇叭先最大重點
最平個款得一邊喇叭
air就兩邊都有一個
pro兩邊有兩個

所以亦睇返佢注唔注重聲音效果
如果唔注重其實買最平嗰款都好夠用
是但買隻藍芽喇叭已經好好多
如果睇youtube netflix 果d
因為呢d 先幫你tune 返個藍芽latency
小弟都係買air4 啦
等老母睇好d
唔該咁多位大佬
想老母睇好啲點解唔考慮翻新pro 11?
仲平過全新air 4,又有120hz mon 4 speakers,一定爽過用air 4
https://www.slickwraps.com/creative-series-skins-for-apple-pencil-2.html

有冇ching試過買? 睇到好正 但係美國 唔識點買
如果你常打字嘅話真係正,如果唔係佢其實好重,好似變左notebook咁。

利申 唔啱用賣咗
除非你成日拎嚟剪片整3D嘢,如果唔係8gb夠哂
有冇c兄部iPad Pro 待機即係冚埋咗 啲電兩日就得返2% 用都冇用過….

iPad Pro,iOS15 beta
冇試過 但成日個keyboard打唔到字 要熄mon再開先得
有人會介意 翻新機 呢樣野既
始終每個人接受能力唔同
出air4不如俾多少少上pro
竟然咁多人負評
我真係諗唔到除咗粒A14之外,2018 pro有咩輸比air 4
根本A12X都仲應付到絕大部份工作
可能真係衰翻新個名
我都係買左部AIR4比老豆先知有翻新2018 Pro
勁後悔
平又平過佢 粒U最多打和
但其他spec高Air一班
翻新咪同新既一樣 我真係唔介意
Apple store 入面有8達通機 可以用8達通畀錢?
非也,a14 vs a12x,a14省電d,screen on time 會長d。
iPad Pro 後加ac+ 可以用學生價買?
有無人支apple pencil2 有時detect 唔到有時又好正常?
Pair 過 充曬電 甚至reset 過ipad 都唔得
Pro 11 同支pencil 都全新
定直去store 搵精靈?
長得嗰幾多電量係一個concern
pro 18除咗電之外真係樣樣屌打air4
唔好意思,第一次買iPad有啲問題想問下大家想問下bts個優惠做到幾時?可唔可以等埋10月1個消費劵再去買?同埋bts係咪一定要網上買?如果去門市買得唔得?麻煩大家
幾星期前先買多部翻新pro
真係同新嘅冇分別
可以
要自己打電話去cs搞
點解我落store問staff話唔得既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞