iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
普通睇片上網 用到爛都得
我老母重用緊ipad 一樣得玩得開心
未有疫情前讀u 用ipad 係爽既 唔使排隊print野 唔使帶咁重書包 但一個疫情 部iPad對我來講 只係喺床度用 其他嘢全部電腦搞得掂
想買翻新ipad pro 2018 256 定係64已經夠做?(文書睇片)
想問買唔買埋care+好?同埋keyboard買logitech combo touch已經可以?見有得獨立用又有trackpad
翻新256抵啲
red card回4% 都平過你
原價9599
你計下數再講?
但係翻新使唔使買埋care+? 平時冇買開
同埋有冇keyboard推薦 最好有埋trackpad 好似 logitech嗰個
我就買logitech果款
Apple care就睇你自己啦
預唔預爛
清 唔係柴台
買得二手既人 一係絕左版/買唔返
一係就要貪平 佢地計到盡一盡
無著數都唔會買
佢地一定會同你死chur
務求你平得一蚊得一蚊架啦
唔係 始終翻新唔知有冇風險啫
雖然同全新冇分別(?)
用開iphone嗰啲過保touchwood都冇咩事
連登仔會用edu price + 信用卡回贈價黎judge
一陣又話下個月Bts 有AirPod pro送,起碼要減多幾百
又會話你wifi版,冇lte 2手唔值錢,又屈你平多幾舊
平唔到上千都唔會罷休
有冇人喺apple個網用學生優惠買iPad pro?
我有買過 但用得一震我都賣走左
除左個盒 其他都無乜分別
不過我覺得ipad 抵買apple care既
起碼爆mon無咁肉赤
差唔多大部份都係
咁會唔會因為平多1舊,去買人地部機搞交收咁麻9煩,加要take risk?
Logitech個個好唔好用

啲人話個touchpad 同Apple個個差好遠 點睇
邊個講?
大家買咩顏色?
YouTube 啲review
襯白色magic keyboard 超正

本來想問買magic keyboard, 但最後冇買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞