iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=Yils3qJlcKg
參考下 (利申:我buy combo touch)
有冇人買佐magic keyboard但極少用
combo touch 有得拆無得輸
combo touch 擺係床用穩唔穩陣
有參考過呀
係喺度諗緊bts價只係貴500 而且買care+嘅話有得保埋 好似好抵咁
平還平 啱用還啱用
我開頭睇price.com 有間賣18xx tim
但冇咁啱我用 最後都係揀combo touch
你睇下你會唔會成日拆出嚟用啦
每樣野都有佢優缺點架啦
Combo Touch 多變,可以拆開用又得 又平啲
Magic Keyboard 可以好似laptop咁放係腳用 keyboard做功好啲啲

根本冇樣產品係可以全能地各方面都做得好好
有人後悔放機未?
如果想買combo touch 可以去官網買
平100同有火牛送
知唔知門市有冇呢個優惠?

一陣諗住買 見 festival walk有貨
想問下bts買iPad pro係咪都會買埋ac+? 見前面有ching 話可以換新機 又有ching話係翻新機黎
咁即刻無咁大衝動買 但bts ac+有8折 建唔建議買?
本身ac 都可以咁樣換 我之前部iPhone 臨完跟機個一年ac 話舊電虧虧地 有時未用到0%就自己熄機😂跟住都換左部翻新機黎玩
iPad Pro 2021係咪用到logitech既folio touch(無得折keyboard)同combo touch(有得折keyboard)?
因為想出部新既pro 有個朋友有folio touch唔要讓俾我唔知岩唔岩用?
兩隻分別係咪在於keyboard有得折?
有冇人用過moft呢款stand?
https://www.moft.us/products/moft-snap-tablet-stand?variant=39308811075671

用緊magic keyboard有時想拆出黎畫野/寫字,爭個stand
就咁平放枱面個機身會搖搖下
買左Magic Keyboard
多左個type c 充電口都好
想問下foxx 呢啲舖係咪都可以先用消費卷再用信用卡
同埋bts 加埋air pod pro
想問點樣可以check到門市有冇貨?
見佢pick up in store 寫today in festival walk 我諗意思係有現貨?
ching等你包膠我都想試下aos有冇得分單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞