iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (27)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Air 得64/256,但256gb air vs pro 差價值得比
Air 得usb-c,pro 個usb-c係tb3,差好遠

想用得好d -> pro
如果要2代筆,執平貨,冇要求 -> air (pro 根本唔係你射程範圍內)
唔使2代筆,唔使新款樣 -> 最平嗰款ipad

Touchid 唔係冇用,但唔係揀機嘅決定性點
如果本身屋企都有pc 純粹想有個流動既電腦頂一頂
除左用ipad除左 jot notes ,有無人可以分享ipad 上堂之外有咩好處(除左打機睇片)?
想問下有無巴打知 2021 11 個size可唔可以用番2020/2018/ 既case
thx bro
唔該曬巴打!!

原來14 日內買嘅話打過去都會補返個airpods比你

第一次用bts唔識嘢
兩合一設備就係咁
隨時可以橫豎用
如果之前用gift card買,就又可以食盡信用卡,又唔1洗等咁耐
我都係買左iPad pro 11
12.9又重又大
有冇人用緊combo touch?
個touchpad同apple嗰個有冇分別?
4000蚊條數點計出黎
想問問點樣一張學生證買兩件仲有兩個Air Pod送咁好
跟新嗰部
唔該ching
第一日 BTS 訂咗 ipad, + 咗700既 airpod pro 今日出貨, 黑貓送, 第一次 . 個website 簡陋到
黑貓 你預等到夜晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞